Rakennuskonserni Arkta laajenee

Oy Rakennuskultti Ab liittyy osaksi pirkanmaalaista Arkta-konsernia.

Oy Rakennuskultti Ab liittyy osaksi pirkanmaalaista Arkta-konsernia.

Rakennuskultti täydentää Arktan palvelukonseptia julkisen rakentamisen urakointiosaamisella. Yrityskaupan myötä Arkta-konsernin toiminta pääkaupunkiseudulla vahvistuu ja laajenee myös Rakennuskultin kotiseudulle Vaasaan ja Pohjanmaalle.

”Vaasan seutu ja Pohjanmaa ovat meille uusia alueita, mutta tukevat hienosti kasvustrategiaamme. Rakennuskultin erityisosaaminen erilaisten julkisten tilojen uudis- ja korjausrakentajana täydentää hienosti Arkta-konsernin palvelukonseptia”, sanoo Arkta Oy:n hallituksen puheenjohtaja, rakennusneuvos Esa Kiiveri.

”Arkta on erittäin ammattitaitoisesti johdettu konserni – erityisesti koen, että voimme hyötyä arktalaisten liikkeenjohdollisesta osaamisesta ja sen myötä kehittyä edelleen useilla osa-alueilla”, sanoo Oy Rakennuskultti Ab:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Kultti.

Kuvateksti: Vasemmalla ostajan edustajat Arkta Oy:n hallituksen jäsenet Petra Kiiveri ja Wiola Kiiveri sekä hallituksen puheenjohtaja Esa Kiiveri. Myyjien edustajat Oy Rakennuskultti Ab:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Kultti ja hallituksen jäsen Arvo Eloluoma.

 

 

Lue lisää

Katso kaikki