Raisio-konserni valitsi Aren taloteknisten palveluiden tuottajaksi

Raisio-konserni on valinnut Aren tuottamaan konsernin kiinteistöjen talotekniset palvelut. Palvelusopimus sisältää Raisio-konserniin kuuluvien yhtiöiden kiinteistöjen huolto- ja korjauspalvelut. Sopimus kattaa neljä Raisio-konsernin tuotantolaitosta sekä kolmetoista toimistokiinteistöä Suomessa. Aren vastuulla on myös talotekniikan osalta alihankkijoiden ohjaaminen ja johtaminen.
– Arella on nyt hyvä tilaisuus osoittaa kykynsä meidän kaltaisen asiakkaan kokonaisvaltaisessa kiinteistönhoidossa. Uskon, että saamme yhteistyöllä aikaan hyviä tuloksia, joista molemmat hyötyvät. Aren referenssiluettelo sekä heidän kokemuksestaan ja osaamisestaan kantautuneet viestit varmistivat sopimuksen heille, kertoo Raisio-konsernin tekninen päällikkö Jari Sankari.

Raisio-konserni on tähän mennessä hajauttanut kiinteistökunnossapitotehtävät useille eri palveluntarjoajille. Sopimuksen myötä konserni keskittää nyt kaikki nämä palvelut Arelle. Yhteistyön laatua valvotaan erilaisilla yhteisesti sovituilla mittareilla, kuten esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyillä ja kiinteistöjen kunnossapitolaskelmilla.

– Raisio-konsernin kanssa solmimamme yhteistyösopimus on meille hyvin merkittävä. Kaikki talotekniset järjestelmät ja laitteet kiinteistöhuolto mukaanlukien ovat nyt meidän vastuullamme, kertoo asiakkuusjohtaja Sami Ranta Arelta.
Aren ja Raisio-konsernin välinen yhteistyö käynnistyi tammikuussa 2009, ja se on lähtenyt hyvin liikkeelle.
– Odotamme Arelta asiantuntevaa, kilpailukykyistä ja palvelupainoitteista yhteistyötä. Are tunnetaan kokeneena kiinteistöhuoltajana ja kiinteistöjen kunnostajana. Olemme jo nyt käynnistäneet kehityshankkeita, joilta odotamme paljon. Odotan yhteistyömme jatkuvan hyvänä ja tiiviinä, kertoo Jari Sankari.
Raisio-konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi Rehuraisio Oy, Raisio Malt Oy sekä Raisionkaaren Teollisuuspuisto Oy.

Lue lisää

Katso kaikki