Quattroservices ja Putki-Kolmio fuusioidaan toisiinsa

QMG-konserni yhdistää Etelä-Suomen suurten hankkeiden osaajansa Quattroservicesin ja Putki-Kolmion.

QMG-konserni yhdistää Etelä-Suomen suurten hankkeiden osaajansa Quattroservicesin ja Putki-Kolmion.

Talotekniikkakonserni QMG:n tytäryhtiöt Quattroservices ja Putki-Kolmio yhdistyvät 1.6. alkaen. Fuusion tuloksena Quattroservicesista muodostetaan entistä vahvempi talotekniikkakumppani erityisesti rakennuttajien ja rakennusliikkeiden laajoihin ja vaativiin hankkeisiin.

Järjestely on osa QMG-konsernin strategiaa luoda maan kattava verkosto alueellisesti ja teknisesti vahvoja tytäryhtiöitä talotekniikkaurakointiin ja -huoltopalveluihin. Verkostoa täydennetään yritysostoilla.

Yhdistymisen seurauksena Quattroservices vastaa Putki-Kolmion projekteista, joita ollaan viemässä loppuun, sekä niihin liittyvistä sitoumuksista. Kaikki uudet sopimukset tehdään Quattroservicesin nimiin. Putki-Kolmion toimihenkilöt jatkavat työtään Quattroservicesin Espoon konttorilla.

– Quattroservices on viime vuosina ollut avainroolissa lukuisissa mittavissa talotekniikkahankkeissa, kuten Metropolian Myllypuron kampuksessa, Länsimetron sähköistyksessä ja menossa olevassa Helsinki-Vantaan T2-terminaalin laajennuksessa. Nyt putkikolmiolaiset tuovat Quattroservicesiin lisää projektinjohto-osaamista, Quattroservicesin toimitusjohtaja Kimmo Lehtonen toteaa.

Putkikolmion viime vuosien keskeiset asiakasprojektinsa ovat liittyneet Eduskuntatalon saneeraukseen, Fazer Leipomoiden Lahden tehtaaseen, Tripla-kauppakeskukseen sekä Metropolian Arabian kampukseen.

Fuusiota on valmistellut Putki-Kolmion väliaikaisena toimitusjohtajana Mikael Forsblom. Hän palaa varsinaiseen tehtäväänsä Quattroservicesin LVI-urakoinnin johtajaksi.

Lue lisää

Katso kaikki