Puukerrostalot kiinnostavat sijoittajia

Lehto Asunnot ja Taaleri Vuokrakoti Ky ovat sopineet kahden nelikerroksisen puukerrostalon rakentamisesta Kirkkonummelle.

Lehto Asunnot ja Taaleri Vuokrakoti Ky ovat sopineet kahden nelikerroksisen puukerrostalon rakentamisesta Kirkkonummelle.

Puukerrostalot rakennetaan Lehdon KVR-urakkana ja teollista valmistusta hyödyntäen. Kohteeseen rakentuu 52 asuntoa. Kohteen ekologisuutta lisää lämmitysenergiana käytettävä maalämpö.

Kyseessä on puukerrostalojen osalta ensimmäinen sijoittajamarkkinaan lukeutuva kauppa Lehdolle, sillä aikaisemmat puukerrostalot on myyty kuluttajamarkkinaan.

”Vastuullisen rakentamisen näkökulma kiinnostaa myös sijoittajamarkkinaa, ja puukerrostalo nähdään kiinnostavana investoinnin kohteena. Suosion kasvu on ollut nähtävissä erityisesti puolen vuoden ajan”, kertoo Lehto Asuntojen sijoitusjohtaja Mikko Jalava.

”Teollista tuotantoa hyödyntävä puukerrostalo on myös nopeasti rakentuva ja kohtuuhintainen, mikä vastaa myös sijoittajien taloudellisiin odotuksiin.”

Lehto hyödyntää puukerrostalojensa rakentamisessa modernia, teollista esivalmistusta. Toisin sanoen työvaiheita on siirretty työmaalta ja sään armoilta tehtaiden sisätiloihin, joissa voidaan varmistaa 100-prosenttinen kuivaketju prosessin ajan. Myös laadunvalvonta on helpompaa tehtaan prosessissa kuin perinteisessä työmaalla rakentamisessa.

Lue lisää

Katso kaikki