Putkisaneerausten edelläkävijä DaKKI on nyt PutkiReformi: PutkiReformi tähtää markkinajohtajaksi vaihtoehtoisin menetelmin

Putkiremonttien perinteet romuttanut Pu tkiReformi Oy haastaa nyt alan jakilpailijansa tosissaan. Brändinsä uudistanut yritys laajentaa toimintaansa, ja ennustaa uusien saneerausmenetelmien valtaavan 5-7 vuoden sisällä puolet suomalaisista putki- ja viemäriremonteista. Uusien
menetelmien markkinoita Suomessa johtava PutkiReformi tekee asunnon viemäriremontin viikossa – noin viidellä tuhannella eurolla.
”Olemme tuoneet pelättyyn putkiremonttiin kumouksellisen vaihtoehdon, joka pelastaa vanhat viemärit uudenveroisiksi, eikä häädä ihmisiä pois kodeistaan remontin ajaksi. Tällä hetkellä suomalaiset asuntoyhtiöt panttaavat remonttien tekoa korkeiden kustannusten ja laman pelossa.
Talot vanhenevat siitä huolimatta, mikä on yhteiskunnan taloudellinen tilanne. Uudet menetelmät ovat osaltaan ratkaisu tähänkin ongelmaan”, muotoilee PutkiReformin toimitusjohtaja Jan-Erik Luther.
PutkiReformi on tehnyt neljän vuoden aikana yli 3000 asunnon viemäriremonttia, joiden keskimääräinen kesto on ollut noin viikko ja kustannus noin 5000 euroa asuntoa kohti.
”Ruotsissa uusien menetelmien markkinaosuus on jo lähes puolet viemäri ja putkiremonteista. Suomessa optimistisimmatkin arviot liikkuvat 10 tienoilla. Me suomalaiset saatamme olla hitaampia syttymään, mutta uudet menetelmät yleistyvät varmasti vauhdilla. Me kasvatamme
tällä hetkellä urakoitsijaverkostoamme, ja tähtäämme liikevaihdon tuplaamiseen kahden vuoden sisällä”, jatkaa Luther.
PutkiReformin käyttämät viemärisaneerauskeinot ovat suosiotaan kasvattaneet VTT-sertifioitu DaKKI -pinnoitusmenetelmä ja Reliner-sukkasujutusmenetelmä. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tuotteeseen, palveluun ja hinta-laatusuhteeseen.
”Esimerkiksi pinnoitusmenetelmällä tehty viemäriremontti takaa vähintään 30 vuotta kestävät putket. Vaikka kesto olisi vain kymmenenkin vuotta, uudet menetelmät kannattavat taloudellisesti”, laskee Luther.
”Jonkun mielestä olemme alan kapinallinen. Omasta mielestämme olemme edistyksellisiä – ja kustannustehokas ja täysjärkinen vaihtoehto perinteisille menetelmille. Palvelun korkea taso, laatujärjestelmien jatkuva kehitys ja asukaslähtöisyys ohjaavat toimintaamme”, pohtii Luther PutkiReformin luonnetta.

Lue lisää

Katso kaikki