Purmo Group ja Virala Acquisition Company sulautuvat yhteen

Virala Acquisition Company ja Purmo Group sulautuvat muodostaakseen julkisesti listatun, kestäviä sisäilmaratkaisuja tarjoavan yhtiön.

Virala Acquisition Company ja Purmo Group sulautuvat muodostaakseen maailmanlaajuista johtajuutta tavoittelevan, julkisesti listatun, kestäviä sisäilmaratkaisuja tarjoavan yhtiön.

Virala Acquisition Companyn (VAC) aika SPAC-yhtiönä (Special Purpose Acquisition Company) päättyy. VAC ja Purmo Group Oy, yksi kansainvälisesti johtavista ja maailmanlaajuista johtajuutta tavoitteleva kestävien sisäilmaratkaisujen toimittaja sekä perheomisteisen Rettig Groupin tytäryhtiö, ovat 8.9.2021 solmineet yhdistymissopimuksen VACin ja Purmo Groupin yhdistämiseksi.

Yhdistymisen täytäntöönpanon myötä uuden yhdistyneen yhtiön osakkeiden listaamista tullaan hakemaan Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Tarkasteltuaan suurta joukkoa mahdollisia yritysostokohteita, VAC katsoo Purmo Groupin täyttävän VACin asettamat sijoituskriteerit kaikilta osin ja on valinnut Purmo Groupin kohdeyhtiöksi VACin sijoitusprosessin mukaisesti.

Yhdistymisen jälkeen VAC jatkaa Purmo Groupin omistajana nykyisen pääomistaja Rettig Groupin rinnalla. VACin hallituksen jäsenet ovat yksimielisesti päättäneet suositella VACin osakkeenomistajille sulautumisen hyväksymistä­ ja sen puolesta äänestämistä.

Aiheesta lisää tiedotustilaisuuden jälkeen.

Lue lisää

Katso kaikki