Printal Oy siirtyy Vapon pellettilämpöön

Printal Oy siirtyy lämmöntuotannossaan kotimaiseen energiaan. Hangossa otetaan käyttöön uusi 1,0 MW:n pellettilämpökeskus, joka edustaa Suomessa uutta teknologiaa. Sillä tuotetaan vuodessa noin 3 500 MWh pellettilämpöä. Pelletillä korvataan aikaisemmin polttoaineena käytettyä raskasta polttoöljyä.
– Toimintaperiaatteenamme on kehittää ympäristöystävällisiä ratkaisuja sekä tuotteissamme että valmistusmenetelmissämme. Siksi kotimaiseen ja ympäristöystävälliseen pellettilämpöön siirtyminen oli luonnollinen ratkaisu, toteaa Printal Oy:n varatoimitusjohtaja Kimmo Tenho. – Eri lämmitysvaihtoehdoista pellettilämpö osoittautui myös kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi.
Vapon pellettilämpö-ratkaisussa Vapo vastaa lämpökeskuksen investoinneista, polttoainehuollosta, laitoksen ylläpidosta ja käytöstä. Palvelusopimuksella Printal varmistaa itselleen riskittömän lämmön toimituksen ja vakaan lämmön hinnan polttoöljyyn verrattuna.
Printal Oy on Skandinavian johtava alumiinituubi- ja tölkinvalmistaja. Yrityksellä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus alumiinipakkausten kehittämisestä ja tuottamisesta lääke-, kemikaali-, kosmetiikka, ruoka- sekä hygieniatuotteille.

Lue lisää

Katso kaikki