Pekka Eloholma on nimitetty Sitowisen toimitusjohtajaksi

Sitowisen hallitus on nimittänyt DI Pekka Eloholman yhtiön toimitusjohtajaksi 15.8.2019 alkaen.

Pekka Eloholma on aiemmin urallaan johtanut pohjoismaista pörssiyhtiö Affectoa sekä IT-palveluyritys Nebulaa.  Hän on toiminut Sitowisessä kahden vuoden ajan eri tehtävissä ja ollut mukana yhtiön voimakkaassa kasvuvaiheessa.

”Sitowisellä on erinomaiset lähtökohdat nousta merkittäväksi rakennetun ympäristön asiantuntijayhtiöksi Pohjoismaissa. Yhtiöllä on pitkät perinteet, mutta toimintaa leimaa kulttuuriltaan haastajayhtiön ketteryys, jota haluamme vaalia myös kasvun seuraavassa vaiheessa”, Eloholma sanoo.

Sitowise aloitti toimintansa vuoden 2018 alussa ja on laajentunut nopeasti yritysostoin. Keväällä 2019 yhtiö otti kasvuaskeleen Ruotsissa, kun suunnittelutoimisto Byggnadstekniska Byrån Sverige AB liittyi osaksi Sitowise-konsernia. Konsernissa on tällä hetkellä kokonaisuudessaan yli 1700 työntekijää.

”Sitowise on kasvanut nopeasti uuteen kokoluokkaan yhtiönä. Yhtiössä viedään eteenpäin useita strategisia projekteja muun muassa digitalisaation, osaamisen kehittämisen ja vastuullisuuden alueilla. Haluamme tehdä Sitowisestä parhaan työympäristön sekä nuorille että kokeneille ammattilaisille ja näin yhdessä vaikuttaa positiivisesti rakennettuun ympäristöömme”, toteaa Sitowisen hallituksen vt. puheenjohtaja Tomi Terho.

Jätä kommentti

*

*