PATRICK MARTELINILLE PRO-LVI MITALI

Suomen putkikauppiasyhdistys on myöntänyt 20. Pro-LVI mitalin Rettig Lämpö Oy:n markkinointijohtajalle Patrick Martelinille. Mitali myönnettiin Martelinille pitkästä työstä LVI-alan kehittäjänä sekä alan arvostuksen kohottajana. Martelin on mm. toiminut 2000-luvulla Putkipörssin presidenttinä.
Martelin aloitti työuransa Fiskarsin palveluksessa, josta hän opiskelujen päätyttyä siirtyi Rauma-Repolalle. Rauma-Repolan jälkeen Martelin toimi muun muassa Högforsilla myyntipäällikkönä, jossa hän ansiokkaasti toteutti yrityksen Itämeri-strategiaa, jonka tarkoituksena oli laajentaa myyntiä ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan.

”Kun on ollut näin pitkään tällä alalla, ymmärtää todella tämän tunnustuksen merkityksen”, Martelin kommentoi mitalia. ”Silloin kun minä tulin alalle, tämä oli insinöörien temmellyskenttä, eikä markkinointia juurikaan ollut. Tänään elämme aivan toisenlaisessa maailmassa, Martelin totesi. Hän myös muistutti paikkaolleilta siitä, että ala on suurien haasteiden edessä: ” Saneerausmarkkinoiden merkittävä kasvu ja edessä oleva sukupolvenvaihdos tuo suuria haasteita koko alalle.”

Lue lisää

Katso kaikki