Pajadata ja East Dataconst yhdistävät toimintonsa

Pajadata Oy  ja East Dataconst Oy ovat yhdistäneet toimintonsa tarjotakseen kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja ja tiedonhallintaa rakennusalalle.

Pajadata Oy  ja East Dataconst Oy ovat yhdistäneet toimintonsa tarjotakseen kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja ja tiedonhallintaa rakennusalalle.

Järjestelyn tuloksena syntyy ratkaisu, joka yhdistää saumattomasti Pajadatan monipuoliset ja asiakaslähtöiset toiminnanohjausjärjestelmät sekä East Dataconst Oy:n modernit selain- ja mobiilipohjaiset ratkaisut. East Dataconst Oy on jo pitkään tarjonnut työmaille sähköisiä pilvipalvelupohjaisia työkaluja sekä palveluita, jotka digitalisoivat ja tehostavat toimintaa.

Asiakkaat ovat olleet vahvasti mukana kehitystyössä toiminnan alusta saakka.

”Järjestely tuo hyötyjä asiakkaillemme sekä varmistaa ohjelmistojen kehityksen myös tulevaisuudessa”, sanoo East Dataconst Oy:n toimitusjohtaja Samu Collan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme East Dataconst Oy:n Työmaajärjestelmän osaksi ohjelmistovalikoimaamme. Hankinnan ansioista voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ratkaisuja työmaiden hallintaan”, toteaa Pajadata Oy:n toimitusjohtaja Sanna Haanpää.

Pajadata on jo 25 vuoden ajan keskittynyt palvelemaan talotekniikka- ja rakennusalan yrityksiä Xpaja ja Entré Office -toiminnanohjausjärjestelmillään.

”Kuulumme Hantverksdata-konserniin ja olemme Pohjoismaiden markkinajohtaja tämän toimialan ohjelmistoratkaisuissa”, Haanpää sanoo.

Lue lisää

Katso kaikki