Onnisen uusi myymälä avautui

Onninen laajensi talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille suunnattuja palveluja Pirkanmaalla. Sarankulman-myymälässä on laaja valikoima sähkö- ja LVI-tuotteita sekä työvälineitä.

Onninen Mega Express

Kuva: Kesko oyj

Tampereen Sarankulman uusi Onninen Mega Express -myymälä laajentaa talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille suunnattuja palveluja Pirkanmaalla. Myymälä avautui asiakkaille 22. huhtikuuta osoitteessa Nuutisarankatu 24. Myymälän valikoimassa on lähes 20 000 tuotetta, kerrotaan Onnisen tiedotteessa.

Uusi Sarankulman-myymälä vastaa Tampereen seudun kasvavaan rakentamisen ja remontoimisen tuotteiden kysyntään. Onninen Mega Express -myymälä on kooltaan 6 500 neliömetriä eli lähes jalkapallokentän kokoinen ja se on tiedotteen mukaan Suomen suurin teknisen tukkukaupan myymälä. Myymälässä on laaja valikoima sähkö- ja LVI-tuotteita sekä työvälineitä. Heti saatavissa olevien tuotteiden määrä on lähes 20 000. Valikoimaa kasvatetaan asiakastoiveiden mukaisesti. 

Vihreään siirtymään liittyviä tuotteita on koko ajan enemmän kaikissa tuoteryhmissä, ja niiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.

– Onninen Express -myymälä palvelee päivittäisissä tarpeissa vihreän siirtymän yrittäjiä, kun työmailla tarvitaan tarvikkeita esimerkiksi aurinkopaneeleihin, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi sanoo tiedotteessa.

Onnisen myymälälukumäärä Tampereella kasvaa nyt kolmeen: Onninen palvelee yritysasiakkaita Sarankulman lisäksi Kalkussa ja Nekalassa. Sarankulman myymälässä työskentelee vakituisesti noin 30 teknisen kaupan osaavaa ammattilaista Express-myyjinä ja sähkön, LV:n, ilmastoinnin ja kylmän tuotealueiden teknisinä myyjinä. 

Kesästä alkaen asiointi mahdollista vaikka yöllä 

Kaikki tuotteet on sijoitettu sisätiloihin. Uutuutena on sisään ajettava halli. Asiakkaat pystyvät noutamaan ja lastaamaan suurikokoisetkin tuotteet säältä suojassa. Auton voi jättää parkkiin siksi ajaksi, kun jatkaa muiden tuotteiden keräilyä myymälässä, Tuomi kertoo.

Asioinnin nopeuttamiseen haetaan jatkuvasti uusia keinoja.

– Avaamme kesällä asiakkaille mahdollisuuden ympärivuorokautiseen asiointiin myymälässämme. Asiointi tapahtuu Onnisen mobiilisovelluksen avulla, Tuomi kertoo tiedotteessa.

Lue lisää:

Starkin 24/7 -toimipiste on avautunut

Lue lisää

Katso kaikki