Starkin 24/7 -toimipiste on avautunut

Toimipiste palvelee rakentajia vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä.

Kuva: Stark oy.

Stark Helsinki Konala sijaitsee liikenteellisessä solmukohdassa Kehä I:n ja Vihdintien kulmassa osoitteessa Ristipellontie 1. Kattava ammattilaisen tuotevalikoima ja palvelut sekä iso puolilämmin noutohalli tekevät paikan päällä asioinnista sujuvaa ja miellyttävää. Samalla Stark palvelee laatutietoista kuluttajaa, Starkin tiedotteessa kerrotaan.

– Suurin hyöty 24/7-palvelusta on rakennusalan ammattilaisille, mutta kuluttajienkin asiointi on monilta osin muuttunut luonteeltaan yhä enemmän ympärivuorokautiseksi, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo tiedotteessa.

Rakennustarvikkeissa ja niihin liittyvissä logistisissa palveluissa pitää pystyä palvelemaan kaikkina aikoina ja täsmällisesti työmaiden aikataulujen mukaan, jotta asiakkaittemme rakennusprojektit etenevät tehokkaasti. Ympärivuorokautinen aukiolo myös vapauttaa aikaa asiakaspalvelulle päivällä, kun taustatöitä, ennakkokeräystä, tavaran vastaanottoa ja lastausta voidaan tehdä hiljaisempaan yöaikaan, tiedotteessa kerrotaan.

– Yhdellä pysähdyksellä rakentaja saa sekä noutohallin että myymälän materiaalit ja tarvikkeet. Olemme Konalassa panostaneet vahvasti pintamateriaaleihin ja ammattilaisen laajaan maalivalikoimaan. On tärkeää, että pystymme tukemaan asiakkaittemme projekteja ja työmaita, erinomaiset logistiset palvelumme ovat tässä tehokas tapa. Työmaiden tehokkuuden, hankkeiden läpiviennin sekä aikataulujen pitämisen merkitys korostuvat vaikeassa markkinatilanteessa entisestään, Päiväniemi jatkaa tiedotteessa.

Starkin Helsingin Konalan toimipisteessä on hyödynnetty kierrätettyjä kalusteita, joita on tarpeen mukaan kunnostettu. Rakennuksen kunnostamisessa Starkin tarpeisiin on kiinnitetty huomioita nykyaikaiseen tekniikkaan ja toimivuuteen, mutta myös siihen, että syntyvä hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Lue lisää

Katso kaikki