Nordic Waterproofing Group hankkii 25 % Playgreen Finland Oy:n osakekannasta

Playgreenin myynti vuonna 2019 oli 3,3 MEUR ja se työllisti 22 henkilöä.

Nordic Waterproofing Group hankkii 25 prosenttia Playgreen Finland Oy:n osakekannasta. Suomalainen yritys tarjoaa pääasiassa aurinkoenergiaratkaisujen suunnittelu-, myynti- ja asennuspalveluita.

Allekirjoitukset ja kaupat toteutettiin samanaikaisesti. Playgreenin myynti vuonna 2019 oli 3,3 MEUR ja se työllisti 22 henkilöä. Nordic Waterproofing Groupilla on myös optio hankkia 55 prosenttia lisää yrityksen osakekannasta kahden vuoden kuluessa.

Playgreen Finland Oy perustettiin vuonna 2010 Porvoossa, ja se on auttanut asiakkaitaan suunnittelemaan, valitsemaan ja asentamaan aurinkosähkövoimaloita kymmenen vuoden ajan. Yritys tarjoaa asiakkailleen ympäristöystävällisiä, räätälöityjä uusiutuvan energian ratkaisuja, joita asennetaan julkisiin rakennuksiin, yrityksiin, maatiloille tai yksityisasuntoihin.

Asiakkaille kaikkialla Suomessa tarjotaan räätälöityjä aurinkopaneeliratkaisuja. Playgreenillä on myös kapasiteetti suunnitella ja asentaa sähköautojen latausasemia.

Yrityksellä ei ole omaa tuotantoa, ja sen toimisto sijaitsee Helsingissä.

– Playgreenillä on varsin kiinnostava asema nopeasti kasvavilla aurinkopaneelimarkkinoilla, ja näemme synergiaetuja nykyisten Suomen-liiketoimintojemme kanssa sekä Tuotteet ja ratkaisut- että Asennuspalvelut -toimialoilla, sanoo Martin Ellis, Nordic Waterproofingin konserninjohtaja.

– Tämän Playgreen Finland Oy:hyn tekemämme alkuinvestoinnin myötä Nordic Waterproofing osoittaa sitoumuksensa rakennusalan kestäviin ja ympäristön kannalta tehokkaisiin ratkaisuihin ja edistää niitä.

– Playgreen on kasvanut nopeasti monen vuoden ajan, ja tämä on luonteva askel yrityksen kehityksen vauhdittamisen kannalta, sanoo Playgreenin toimitusjohtaja Jouni Penttinen.

– Näemme merkittäviä synergiamahdollisuuksia ennen kaikkea markkinoinnissa ja markkinoiden laajentamisessa, mutta myös asennuspalveluissa ja ratkaisujen kehittämisessä.

 

Lue lisää

Katso kaikki