Nimityksiä johtotehtäviin

Erik Lennhammar

Erik Lennhammar on nimitetty Citycon Oyj:n kiinteistökehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Lennhammar on Ruotsin kansalainen, ja hänellä on tekniikan kandidaatin tutkinto Tukholman teknillisestä korkeakoulusta. Hän aloittaa tehtävässään elokuussa.

TuuliWatti Oy:n hallitus on valinnut yhtiön toimitusjohtajaksi St1 Nordicin toimitusjohtaja Henrikki Talvitien. Tehtävä on sivutoiminen ja Talvitie jatkaa edelleen St1 Nordic Oy:n toimitusjohtajana. TuuliWatin aiempi toimitusjohtaja Jari Suominen jatkaa yhtiön hallituksessa.

Pohjois-Euroopan henkilönsuojantoimittajiin kuuluvan Skydda Suomi Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Heikki Heinonen siirtyi huhtikuun alussa Skyddan omistavan Bergman & Beving -konsernin palvelukseen. Skyddan toimitusjohtajaksi siirtyi yhtiön myyntijohtajana kolme vuotta toiminut Toni Schlobohm.

Mikko Salla

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistuneen kiinteistösijoittajan Hemsön uudeksi kiinteistöjohtajaksi on nimitetty Mikko Salla. Jatkossa hän vastaa Hemsön kiinteistöjen ja asiakkuuksien johtamisesta Suomessa. Salla siirtyy tehtävään HUS-Kiinteistöjen toimitusjohtajan paikalta.

Jätä kommentti

*

*