MV-jäähdytys ja Kylmäkeskus Sami yhdistivät voimansa

Kylmätekniikkaan ja ammattikeittiölaitteisiin keskittyvä huolto- ja projektiyhtiö MV-Jäähdytys oy on sopinut yrityskaupasta Kylmäkeskus Sami oy:n kanssa.

Sisarukset Tufan Sami ja Sema Isotalo ovat tehneet menestyksekästä työtä Kylmäkeskus Samin johdossa jo toisessa sukupolvessa. Kuva: Kylmäkeskus Sami.

Yrityskaupan myötä jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen palvelut vahvistuvat Kanta-Hämeessä ja sen ympäristössä entisestään. Sisarukset Tufan Sami ja Sema Isotalo ovat tehneet menestyksekästä työtä Kylmäkeskus Samin johdossa jo toisessa sukupolvessa. Myös yrityskaupan jälkeen he jatkavat tehtävissään, ja kehittävät yritystä henkilöstön hyvinvoinnista huolehtien MV-Jäähdytys tukenaan, kerrotaan MV-Jäähdytyksen tiedotteessa.

Jo yli 50 vuotta Suomessa palvellut MV-Jäähdytys Oy on sopinut yrityskaupasta humppilalaisen Kylmäkeskus Sami Oy:n kanssa 30.11.2023. Yrityskaupan myötä jäähdytys- ja lämmitysratkaisut vahvistuvat entisestään Kanta-Hämeessä ja sen ympäristössä, tiedotteessa kerrotaan.

– Kylmäkeskus Samin toiminnassa huokuu ammattimaisuus, tahtotila liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä aito halu huolehtia henkilöstöstä ja asiakkaista, sanoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä ja jatkaa:

– Perheyhtiötaustan lisäksi huomasimme paljon yhtäläisyyttä arvoissamme, mikä on luonut erittäin luontevan pohjan yhteistyölle.

Mahdollisuudet lisääntyvät

Yrityskaupan myötä Kylmäkeskus Sami Oy:n johtajat Tufan Sami ja Sema Isotalo sekä yrityksen 17 työntekijää liittyvät MV-Jäähdytyksen tiimiin ja jatkavat nykyisissä tehtävissään. Kasvavien resurssien avulla MV-Jäähdytys ja Kylmäkeskus Sami pystyvät panostamaan yhä voimakkaammin jäähdytys- ja lämmityspalveluiden kehittämiseen.

– Olemme olleet aluksi pieni perheyritys, mutta kasvaneet pikkuhiljaa, kertoo Kylmäkeskus Samin toimitusjohtaja Tufan Sami ja jatkaa:

– Meillä on todella vahva tahtotila kehittää ja kasvattaa yritystä myös tulevaisuudessa, ja olemme jo pidemmän aikaa pohtineen mahdollista yhteistyökumppania siihen tueksi. Nyt löytyi erinomainen kumppani, jonka kanssa jaamme samat arvot.

– Lisäksi meillä on MV-Jäähdytyksen kanssa samanlaisia ajatuksia kylmäalasta, ja siitä, miten haluamme alalla toimia, joten yhteinen sävel löytyi lopulta nopeasti, lisää talousjohtaja Sema Isotalo tiedotteessa.

Kun kaksi vahvaa yritystä yhdistävät voimansa, mahdollisuudet lisääntyvät. Lähes 20 vuotta Kylmäkeskus Samin toimitusjohtajana toiminut Tufan Sami uskoo yhteistyön lisäävän tietotaitoa puolin ja toisin:

– Tunnelmat yhteistyöstä ovat todella odottavaiset. Odotamme voimien yhdistämiseltä paitsi kasvua myös uusia näkökulmia. Haluamme oppia ja kehittyä sekä jakaa myös omaa osaamistamme MV-Jäähdytykselle, Sami tiivistää tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki