Master Tilaelementit Oy laajentaa voimakkaasti

Tilamarkkinat-konserniin kuuluva Master Tilaelementit Oy Leppävirralla laajentaa merkittävästi tuotantoaan. Tehtaan laajennuksen yhteydessä Master Tilaelementtien henkilöstön määrän on tarkoitus kasvaa noin kuudestakymmenestä yli sataan työntekijään tämän vuoden loppuun mennessä.

Master Tilaelementit Oy:n tehtaan saneeraus- ja laajennustyöt aloitettiin viime vuonna. Parhaillaan menossa on tuotantolinjojen viimeistely samalla, kun täysitehoista tuotantoa jo käynnistetään viidellä tuotantolinjalla. Tuotannon laajentaminen mahdollistaa Master Tilaelementit Oy:n tuotantokapasiteetin kaksinkertaistamisen. Tehtaassa on laajennustöiden jälkeen lämmintä tuotantotilaa 7 400 neliötä, kylmää varastotilaa 2 400 neliötä ja tavarakatoksia 1 200 neliötä.

Master Tilaelementit Oy valmistaa mitoitukseltaan vakioituja tilaelementtejä ja työmaakoppeja. Tilaelementtirakentamisen kohteita ovat muun muassa koulut, päiväkodit, palvelutalot ja asuntolat sekä toimisto- ja henkilöstörakennukset. Tilaelementtirakennuksia suunnittelee ja markkinoi Master Tilaelementit Oy:n emoyhtiö Tilamarkkinat Oy. Tilamarkkinat-konserni on osa Rakentajain Konevuokraamo Oyj:tä.

Lue lisää

Katso kaikki