Marja Kaitaniemi STY:n puheenjohtajaksi

Suomen Tuulivoimayhdistyksen hallitus valitsi kokouksessaan uuden puheenjohtajan, jolla on vahvaa osaamista uusiutuvasta energiasta.

Suomen Tuulivoimayhdistyksen hallitus valitsi kokouksessaan uuden puheenjohtajan, jolla on vahvaa osaamista uusiutuvasta energiasta.

TuuliWatti Oy:n hankekehityspäällikkö Marja Kaitaniemi on valittu Suomen Tuulivoimayhdistys ry:n (STY) uudeksi puheenjohtajaksi. Kaitaniemi on aiemmin toiminut STY:n hallituksen varapuheenjohtajana sekä aktiivisesti yhdistyksen valiokunnissa.

Kaitaniemellä on vahva uusiutuvan energian osaaminen niin tuulivoimahankekehityksen kuin energia- ja ilmastopolitiikan sekä sidosryhmäyhteistyönkin osa-alueilta. ST1 Renewable Energyn ja TuuliWatin hankekehityspäällikkönä Kaitaniemi vastaa TuuliWatin hankekehityksestä Pohjoismaissa.

”On hienoa aloittaa puheenjohtajakausi koko tuulivoima-alaa koskevassa murrosvaiheessa. Eduskunta käsittelee parhaillaan uutta tarjouskilpailuun perustuvaa tuotantotukea, joka toimisi siltana syöttötariffin ja markkinaehtoisten tuulivoimainvestointien välillä. Tuulivoiman tuotantokustannukset ovat laskeneet viime aikoina niin nopeasti, että sillä tulee olemaan merkittävä rooli energiamurroksessa”, summaa Kaitaniemi.

Kaitaniemi seuraa tehtävässä TuuliWatti Oy:n toimitusjohtajaa ja St1:n Nordicin energiajohtajaa Jari Suomista, joka toimi yhdistyksen puheenjohtajana seitsemän vuotta. STY:n hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Taaleri Pääomarahastot Oy:ssä salkunhoitajana toimiva Jenny-Li Holmström.

 

Lue lisää

Katso kaikki