Marita Niemelä Rejlersille vetämään uutta uusiutuvan energian toimialaa

Marita Niemelä. Kuva: Rejlers Finland

Marita Niemelä on nimitetty vetämään Rejlers Finlandin uutta divisioonaa, joka keskittyy kestäviin energiaratkaisuihin. Niemelällä on laaja tekniikan, liiketoiminnan ja tieteen tausta, ja hänestä tulee myös johtoryhmän jäsen, kertoo Rejlers Finland tiedotteessaan.

Niemelällä on yli 30 vuoden kokemus energia-, jalostus-, kemia- ja metsäteollisuusaloilta. Tällä hetkellä hän toimii Australian tutkimus- ja innovaatiokeskuksessa CSIRO:ssa ja vastaa energiayksiköstä. Sitä ennen hän on toiminut johtotehtävissä Neste Engineering Solutionsilla, Valmetilla, Metsolla ja Pöyryllä. Hän on myös toiminut Suomen Akatemian hallituksen jäsenenä. Niemelä on tekniikan tohtori sekä biopolttoaineiden ja biojalostuksen dosentti.

− Marita tuo meille vankalla kokemuksellaan syvällistä osaamista ja laajat kansainväliset verkostot ja vahvistaa näin kyvykkyyttämme tukea asiakkaitamme uusiutuvan energian ratkaisuissa. Uuden divisioonan perustamisen myötä lisäämme entisestään panostustamme tällä saralla. Kartoitamme myös mahdollisia yrityskauppoja teknisen konsultoinnin alalla, sanoo Rejlers Finlandin toimitusjohtaja Mikko Vaahersalo tiedotteessa.

− Haluamme olla asiakkaillemme luotettu kumppani energiatehokkaissa prosesseissa ja vähähiilisissä ratkaisuissa, joissa hyödynnetään lupaavia uusia arvoketjuja, kuten esimerkiksi vety ja muut energiakantajat, kommentoi Marita Niemelä.

Niemelä aloittaa Rejlersillä vuodenvaihteessa, jolloin myös uusi toimiala perustetaan.

Lue lisää

Katso kaikki