LVI-TU valmistautuu puheenjohtajavaihdokseen

LVI-Teknisten Urakoitsijoiden puheenjohtaja Pertti Parvikoski siirtää liiton puheenjohtajatehtävät syyskokouksessa valittavalle seuraajalleen ensi vuoden alusta.

– Olen ollut mukana alan eri järjestötehtävissä yli 20 vuotta. Aluesihteerin tehtävistä minut tempaistiin VeLU:n puheenjohtajaksi ja sitä myötä mm. LVI-Keskusliiton, Talotekniikkaliiton ja Talotekniikan Keskusliiton hallituksiin. LVI-TU:n varapuheenjohtajana aloitin liittoa perustettaessa 2001 ja puheenjohtajana olen nyt kolmatta vuotta. Alan tehtävien lisäksi kuulun mm. Rakennusteollisuus RT:n ja Suomen Yrittäjien hallituksiin sekä EK:n pk-valtuuskuntaan, Parvikoski sanoo.

– Nämä kaikki riennot ovat antaneet paljon, mutta vaatineet myös aikaa, joka on ollut poissa yritykseltä ja perheeltä. Isäni jäädessä eläkkeelle 10 hengen yritys vaatii entistä enemmän omaa läsnäoloani ja moniin uusiin tehtäviin tarttumista.

Pitkän, mutta selkeän pohdintaprosessin jälkeen Parvikoski haluaa valmistaa jäsenkuntaa puheenjohtajavaihdokseen ensi syyskokouksessa.

– Selkeä vaatimus on, että tulevalla puheenjohtajalla on riittävästi aikaa ja harrastusta tehtävän ja sen myötä tulevien muiden velvollisuuksien hoitamiseen. Itselläni on enimmillään ollut lähes 80 lähtöä vuodessa, Parvikoski summaa.

Uusi puheenjohtaja valitaan liiton syyskokouksessa 6.10.2006

Lue lisää

Katso kaikki