Pääkaupunkiseudulla juhlitaan LVI-myymälöiden avajaisia

Onninen, Dahl ja Ahlsell avasivat uudet myymälät Olarinluomaan, Oulunkylään ja Keravalle.

Onninen, Dahl ja Ahlsell avasivat uudet myymälät Olarinluomaan, Oulunkylään ja Keravalle.

LVI-Dahl Oy:n uusi Olarinluoman palvelupiste aukesi 14.5. Liike kokoaa saman katon alle yhtiön aiemmat Espoon toiminnot. Uuden liikkeen myötä Dahlin Suomenojan ja Viherlaakson palvelupisteet ovat sulkeneet ovensa.

Myymälässä vietetään avajaisviikkoja 14.5. – 1.6.2018. Avajaisten aikana ohjelmassa on muun muassa arvontoja ja toimittajien esittelyjä.

Onninen Express aukeaa  Oulunkylässä

Onninen avaa  21. toukokuuta uuden Onninen Express -myymälän Helsingin Oulunkylään. Onnisella on jo ennestään neljä Express-myymälää Helsingissä sekä kaksi Vantaalla ja Espoossa.

”Oulunkylän myymälä sijaitsee Kehä I:n varrella Pohjois-Helsingissä, joten se osuu sopivasti monen asiakkaamme työmatkan varrelle. Asiointi sujuu modernissa liiketilassa sujuvasti ja asiakkaillemme jää enemmän aikaa työntekoon”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen sanoo.

Uudessa myymälässä on tilaa noin 650 neliömetriä ja sen valikoimissa on noin 6 000 LVI-, sähkö- ja kylmäurakoitsijoiden päivittäin tarvitsemaan tuotetta.

Myös Ahlsellin uudessa Keravan myymälässä vietetään tällä viikolla avajaisviikkoa. Lue lisää: Ahlsell osti palontorjuntajärjestelmien tukkukaupan

 

Lue lisää

Katso kaikki