Ahlsell osti palontorjuntajärjestelmien tukkukaupan

Enexia Oy:n oston myötä Ahlsell avaa Keravalla uuden erikoismyymälän.

Enexia Oy:n oston myötä Ahlsell avaa Keravalla uuden erikoismyymälän.

Ahlsell Oy on ostanut kiinteiden sammutusjärjestelmien ja mekaanisten putkistotuotteiden tukkukaupan Enexia Oy:n ja sen sisaryhtiöt.

Enexia toimittaa mekaanisia putkistotuotteita ja palontorjuntajärjestelmiä sekä antaa teknistä tukea sprinkler-, LVI- ja teollisuustoimialojen asiakaskunnalle. Tähän asti Ahlsell on ollut melko pieni toimija sprinklerijärjestelmien markkinoilla.

”Uskomme, että Enexian teknisen asiantuntemuksen ja asiakastuen sekä Ahlsellin vahvan logistiikan ja kattavan myymäläverkoston avulla tulemme kasvamaan tämänkin alan suurimmaksi pohjoismaiseksi tukkukauppiaaksi. Uraliitosjärjestelmillä puolestaan on suuri potentiaali etenkin teollisuudessa ja Kylmä-tuotteissa, joiden myynnissä meillä on jo vahva asema”, sanoo Ahlsellin Etelä-Suomen aluemyyntijohtaja Pasi Aittola.

Keravalle aukeaa erikoismyymälä

Enexian oston myötä Ahlsell avaa Keravalla liiketilan, jossa on esillä poikkeuksellisen kattava paloturvatuotteiden ja -palvelujen valikoima. Erikoismyymälän avajaisviikkoa vietetään 14.–18. toukokuuta osoitteessa Alikeravantie 30.

”Meillä on nyt saatavilla laajennettu infratuotteiden noutomyymälävalikoima, jolla tarjoamme pääkaupunkiseudun maanrakennus-, perustus- ja pohjatöitä tekeville yrityksille mahdollisuuden noutaa projektilleen tarvitsemansa tuotteet välittömästi saman katon alta”, Ahlsell Keravan yksikönpäällikkö Roy Parnetti kuvailee.

Yksi liikkeen erikoisuus on isot rumpuputket, joita saa suoraan hyllystä. Niiden halkaisijan kokoluokitus yltää jopa 500 millimetriin. Avajaisviikolla myymälässä on myös avaintoimittajien pitämiä tuote-esittelyjä, tuotetarjouksia sekä aamupala- ja lounastarjoilu ammattilaisasiakaskunnalle.

 

 

 

Lue lisää

Katso kaikki