Lonix, Lifa Air ja Instakon yhteistyöhön talotekniikan suunnittelujätti Surbanan kanssa

Suomalaisyritykset Lonix, Lifa Air ja Instakon ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Surbana Technologies Pte Ltd kanssa älykkään talotekniikan käyttämiseksi laajamittaiseen aluerakentamiseen Aasian ja Lähi-idän markkinoilla. Yritykset panostavat yhdessä laadukkaan sisäilmaston ja edistyksellisen talotekniikan toteuttamiseen hyödyntäen liiketoimintamahdollisuuksia Surbanan keskeisillä kansainvälisillä markkina-alueilla.

Surbanalla on yli 25 vuoden kokemus aluerakentamisen teknologiaratkaisuista. Surbana on suunnitellut Singaporessa 26 kaupunkialuetta, jotka sisältävät yhteensä miljoona asuntoa. Surbanan suunnitteluosaamista on viety jo yli kymmeneen maahan, mm. Kiinaan, Intiaan, Kaakkois-Aasiaan ja Lähi-itään.

Lonixille Surbana on kymmenes merkittävä kansainvälinen kumppanuus. Kansainvälinen tuotekauppa edustaa jo 50% Lonixin tuotekaupasta ja on yrityksen nopeimmin kasvava osa. Myös Instakon panostaa vahvasti kansainväliseen liiketoimintaan. Lifa Airin kansainvälinen asema on jo vakiintunut, joskin yhteistyö Surbanan kanssa mahdollistaa pääsyn globaalisti merkittäviin projekteihin.

Sopimus allekirjoitettiin valtioitten tason yhteisessä tapaamisessa, jossa paikalla olivat ministeri Dr Vivian Balakrishnan ja Suomen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Mari Kiviniemi.

Lue lisää

Katso kaikki