Lehto Group ja SBB aloittivat yhteistyön

Ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) ja rakennusyhtiö Lehto Group ovat käynnistäneet yhteistyön mittavalla palvelukoteihin liittyvällä sopimuksella.

SBB hankki seitsemän palvelukotia ympäri Suomen useampien operaattorien ja erilaisten sidosryhmien käyttöön. Sopimuksen arvo on noin 23 miljoonaa euroa, ja kiinteistöjen omistus siirtyi SBB:lle kauppojen yhteydessä. Rakennuksista yksi kohde on kokonaan valmis ja loput valmistuvat lähiaikoina.

”Kyseessä on uusi kumppanuus, ja yhteistyö on käynnistynyt hienosti. Luonnollisesti olemme iloisia uusista yhteistyökumppaneista palvelukotien markkinassa. Tämän tyyppiset sopimukset turvaavat lopulta kasvavaan hoivan tarpeeseen liittyviä palveluja ympäri Suomen”, kertoo rahoituspäällikkö Joona Penttilä Lehto Groupin Hyvinvointitilat-palvelualueelta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Lehdon kanssa. Pohjoismaiden suurimpana sosiaalisen infrastruktuurin toimijana tulemme olemaan pitkäaikainen omistaja hoivatiloissa, joiden keskimääräinen vuokrakauden pituus on 16 vuotta”, kertoo Ilija Batljan, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:n toimitusjohtaja ja perustaja.

Jätä kommentti

*

*