Korjausrakentaja Renevo Group vaihtoi nimensä – toimitusjohtajaksi Iisakki Koski

Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Jyväskylässä taloyhtiöiden ja vuokrataloyhtiöiden remontteihin keskittyvä Renevo Group on nyt nimeltään re:mount.

Ari Saartoala (vas.), Iisakki Koski ja Arttu Liukku. Kuvaaja: Niko Jekkonen

Nimenmuutos liittyy konsernin kasvustrategiaan, tiedotteessa kerrotaan.

– Haluamme luoda brändin, joka erottuu korjausrakentamisen markkinoilla. Uusi nimemme re:mount kuvaa sekä toimialaamme että tahtotilaamme, jossa Suomen kiinteistövarallisuudesta huolehditaan jatkossa kestävästi, kertoo konsernin hallituksen puheenjohtaja Kari Virta tiedotteessa.

Vahva tulos vaativassa toimintaympäristössä

Konserni jatkoi kasvuaan vuonna 2022 huolimatta toimintaympäristön haasteista. Sen pro forma -liikevaihto ylsi 86,1 miljoonaan euroon ja liikevoitto (EBITA) 7,0 miljoonaan euroon. Korjausrakentaminen on henkilötyövaltaisempaa kuin uudisrakentaminen, joten rakennusmateriaalien hintojen nousulla oli ainoastaan rajalliset vaikutukset vuoden 2022 kannattavuuteen.

Re:mount-konserni koostuu Renevo Oy:stä ja vuonna 2022 ostetusta Remonttipartio Oy:stä. Konsernin pääomistaja on pääomasijoitusyhtiö Adelis Equity Partners. Sen lisäksi re:mountilla on yli 50 henkilöstöomistajaa sekä konsernissa että molemmissa tytäryhtiöissä.

Konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 31.3. alkaen Iisakki Koski

Re:mount vauhdittaa kasvuaan myös vahvistamalla johtoaan. Talousjohtajana vuoden 2022 kesästä lähtien toiminut Iisakki Koski aloittaa konsernin toimitusjohtajana 31.3.2023. Tehtävää oman toimensa ohella tähän saakka hoitanut Arttu Liukku jatkaa Renevo Oy:n toimitusjohtajana ja Ari Saartoala Remonttipartion toimitusjohtajana.

– Hallitus on nimittänyt Iisakin toimitusjohtajaksi tehtävänään konsernin kasvustrategian johtaminen. Iisakki siirtyy sujuvasti talousjohtajan roolista toimitusjohtajaksi, ja tehtävää tähän saakka ansiokkaasti johtanut Arttu jatkaa Renevo Oy:n liiketoiminnan kasvattamista. Meillä on nyt Iisakissa, Artussa ja Arissa johtokolmikko, joka edustaa vahvaa osaamista, kokemusta ja kasvuhalua, Virta toteaa tiedotteessa.

Kasvustrategia perustuu tarkkaan keskittymiseen

Re:mount tutkii kasvumahdollisuuksia sekä maantieteellisen laajenemisen että palveluvalikoiman vahvistamisen kautta. Re:mount pyrkii sekä orgaaniseen kasvuun että arvioi yritysostoja.

– Missiomme on tehdä entisestä parempaa. Se tarkoittaa korjausrakentamisen laadun, käyttäjien olosuhteiden ja kiinteistövarallisuuden arvon parantamista sekä kestävän kehityksen ratkaisujen hyödyntämistä. Haluamme kasvaa Suomen johtavaksi korjausrakentajaksi, Koski sanoo tiedotteessa. 

– Tilauskantamme ja tarjouspyyntöjen määrä kertovat hyvästä suhdanteesta korjausrakentamisessa. Konserniyhtiömme Renevo ja Remonttipartio ovat molemmat tarkasti erikoistuneita ja johtavia yrityksiä omilla palvelualueillaan valitsemissaan asiakkuuksissa – eli kasvukeskusten korjausikään tulleissa taloyhtiöissä ja vuokrataloyhtiöissä. Seuraamme koko ajan aktiivisesti hyvin johdettuja, samalla tavalla erikoistuneita ja kannattavia yhtiöitä, sanoo Koski tiedotteessa.

Yrityksen palveluksessa on noin 60 talotekniikan ammattilaista.

Lue lisää

Katso kaikki