Kerrostalohankkeita Hervannan uudelle asuinalueelle

Jatke Pirkanmaa Oy on käynnistämässä kolme kerrostalohanketta Tampereen kaupungin luovuttamalle 2234 m2:n vuokratontille, jossa asuinrakennusoikeutta on 6000 kem2.

Jatke Pirkanmaa Oy on käynnistämässä kolme kerrostalohanketta Tampereen kaupungin luovuttamalle 2234 m2:n vuokratontille, jossa asuinrakennusoikeutta on 6000 kem2.

Tontille rakennettavat As Oy Hervantajärven Kajastus ja As Oy Hervantajärven Heijastus ovat Jatkeen omia RS-hankkeita. Sijoittajakohde As Oy Hervantajärven Lumous, jossa Jatke toimii KVR-urakoitsijana, on myyty Luotsi Asuntorahastolle.

Hervantajärven luonnonkauniiseen ympäristöön rakennettavissa kolmessa kerrostalossa on yhteensä 122 asuntoa. Aluekokonaisuuden ja pihapiirin suunnittelussa on panostettu erityisesti yhteisöllisyyteen alueen luontoarvot huomioiden.

– Tontin maanrakennustyöt ovat käynnistyneet ja rakentaminen alkaa vaiheittain talven aikana. Omien RS-kohteidemme osalta As Oy Hervantajärven Heijastuksen suunnittelu on aloitettu ja As Oy Hervantajärven Kajastuksen ennakkomarkkinointi käynnistynyt. Raitiotien päätepysäkin vieressä olevan kohteen kiinnostus on ollut suurta ja muutamassa viikossa varausaste on noussut yli 60 prosentin, kertoo Jatke Pirkanmaa Oy:n hankekehitysjohtaja Jari Seppälä.

– Lumous on jo kolmas kohteemme Tampereen seudulla ja sen myötä käynnistyy yhteistyö Jatkeen kanssa. Kysyntä moderneille ja hyvin suunnitelluille vuokra-asunnoille on ollut vahvaa. Ennakoimme vuokralla asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa ja uskommekin yhteistyön Jatkeen kanssa jatkuvan vireänä rahaston kehittyessä tulevina vuosina,  kertoo Luotsi Asuntorahaston toimitusjohtaja Tero Nikula.

 

Lue lisää

Katso kaikki