Kansallis-yhtiöt hankki toimistokiinteistön Pasilasta

Kansallis-yhtiöt osti YIT:ltä 5 000 m2:n suuruisen toimistokiinteistön Helsingin Pasilasta.

Kansallis-yhtiöt osti YIT:ltä 5 000 m2:n suuruisen toimistokiinteistön Helsingin Pasilasta.

Vuonna 1984 valmistunut rakennus sijaitsee Pasilansillan länsipäädyssä Triplan ja tulevien tornitalojen naapurina. Kansallis-yhtiöiden tavoitteena on saneerata rakennus ympäristönsä arvoiseen, nykyaikaiseen tasoon ulkoisesti, toiminnallisesti ja sisustukseltaan. Muutostyöt aloitetaan heti purkutöillä.

”Kiinteistö on tarkoitus saneerata täysin nykypäivän toimistokäyttäjän tekniset ja toiminnalliset standardit täyttäväksi. Tuomme talon siis tälle vuosikymmenelle”, sanoo Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju.

Turkulainen Kansallis-yhtiöt omistaa tällä hetkellä Helsingin kantakaupungissa viisi kiinteistöä, ja Pasilankatu 8a on yhtiön kuudes hankinta alueella. Ilkka Pajun mukaan kauppa on Kansallis-yhtiöille merkittävä: ostettava rakennus on hyvä, vankka kivitalo parkkihalleineen mielenkiintoisella, kehittyvällä alueella.

”Pasilan alue on Helsingin keskeisin niin toimitilojen omistajan, käyttäjän kuin rakentajan kannalta. Vahvasti kehittyvä alue erinomaisine liikenneyhteyksineen takaa sijoituksen arvon”, sanoo johtaja Timo Lehmus YIT:ltä.

Lue lisää

Katso kaikki