Jyväskylän Sähkömessuilla vieraili yli 10 000 alan ammattilaista

Kuva: Jyväskylän Messut Oy/Anne Kalliola

Viime viikolla pidetyillä Sähkö Valo Tele Av 2022 -messuilla vieraili yli 10 000 sähköalan ammattilaista. Jyväskylän Paviljongin halleissa oli yli 200 näyttelyosastoa, joilla esiteltiin uusimpia tuotteita, ratkaisuja ja palveluja, kertoo Jyväskylän Messut Oy tiedotteessaan.

Avajaispäivän aamuna alkanut kävijöiden virta jatkui koko messujen ajan, ja näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä keskusteluihin ja saamiinsa yhteyksiin. He kertoivat, että myös opiskelijoita oli paljon liikkeellä tutustumassa yrityksiin ja tuotteisiin.
 
− Olemme erittäin tyytyväisiä tapahtumaan, sillä saimme positiivista palautetta niin näytteilleasettajilta kuin kävijöiltä. Kolmen päivän aikana messuilla vieraili yli 10 000 kävijää, kertoo Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Ilari Tervakangas tiedotteessa.
 
− Nyt alalla päästiin jälleen aidosti tapaamaan asiakkaita ja kumppaneita sekä solmimaan uusia suhteita ja esittelemään toimintaa. Tämä nähtiin erityisen tärkeänä, sillä luottamusta ja pohjaa yhteistyölle on helpompaa rakentaa livenä kuin etänä.
 
Sähkö Valo Tele Av 2022 ovat hyvä esimerkki siitä, että ammattimessuilla on oma tehtävänsä. Niiden merkitys on noussut jopa aiempaa tärkeämmäksi parin vuoden tapahtumatauon jälkeen. Sähkömessut pidetään joka toinen vuosi, ja seuraavien messujen ajoitus palaa tutulle paikalleen helmikuun alkuun 7.−9.2.2024.

Lue lisää

Katso kaikki