Jussi Kuuselasta Amplit Oy:n toimitusjohtaja 1.1.2009 alkaen

Amplit Oy:ssä vuonna 2004 käynnistetty sukupolvenvaihdos etenee. Jussi Kuusela nimitetään toimitusjohtajaksi 1.1.2009 alkaen. Yrityksen perustaja sekä Amplitin nykyinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Guy Hellman jatkaa hallituksen päätoimisena puheenjohtajana.

Toinen yrityksen perustajista, Jukka Kaijalainen, jatkaa hallituksen jäsenenä sekä yrityksen teknisenä johtajana. Hän vastaa koko talotekniikan myynnistä suunnittelusta sekä toimii sähkötöiden vastaavana johtajana.

Hallituksen jäsen ja kehitysjohtajana vuodesta 2004 toiminut Jan Hellman jatkaa hallituksessa ja hän jatkaa hallituksen puheenjohtajana sukupolvenvaihdoksen seuraavassa vaiheessa, jonka ajankohta on vielä avoin. Lokakuusta alkaen Jan ei ole mukana Amplitin operatiivisessa toiminnassa.
Amplit Oy:n hallituksessa ovat Guy Hellman, Jan Hellman ja Jukka Kaijalainen. Jussi Kuusela osallistuu toimitusjohtajan ominaisuudessa hallituksen kokouksiin.
Uskomme että näillä päätöksillä meillä on erinomaiset edellytykset viedä Amplit kohti strategisia tavoitteitamme: olla halutuin talotekniikkakumppani, alan paras työpaikka, kannattavasti kasvava yritys sekä olla kehityksen kärjessä.

Lue lisää

Katso kaikki