Jouni Isomöttönen A-Kruunun rakennuttamisjohtajaksi

Jouni Isomöttönen. Kuva: A-Kruunu Oy

Rakennustekniikan DI Jouni Isomöttönen on valittu A-Kruunu Oy:n rakennuttamisjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta, kerrotaan A-Kruunun tiedotteessa.

Jouni Isomöttösellä on kokemusta kerrostalorakennuttamisen lisäksi pientalopuolelta sekä suunnittelutehtävistä ja esimiestyöskentelystä. Hänellä on loppusuoralla myös tuotantotalouden DI-tutkinto. 

− On mielenkiintoista päästä kehittämään toimintoja yrityksessä, jolla on alalla yhteistyökykyisen toimijan maine, jo yli 2000 asuntoa valmiina ja hienoja hankeaihioita valmisteilla. Rakennuttamista pystytään aina tehostamaan entisestään prosessien yksinkertaistamisen, systemaattisuuden ja järjestelmällisyyden kautta, toteaa Isomöttönen tiedotteessa.

− A-Kruunun kohteet sijaitsevat hyvillä paikoilla. On tärkeää, että myös ARA-tuotannossa pohditaan tarkkaan sijaintiin liittyviä riskitekijöitä. Toki se tuo myös haasteen löytää hyviä tontteja, mutta uskoisin suhdannetilanteen olevan lähitulevaisuudessa ARA-tuotannolle myönteinen. ARA-asuntojen avulla saadaan kohtuuhintaisia asuntoja työssäkäyntialueille ja helpotetaan ihmisten selviytymistä arjessa, toteaa Isomöttönen.

Isomöttönen aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta, jolloin rakennuttamisjohtaja Eero Lehtomäki siirtyy uusiin tehtäviin A-Kruunun ulkopuolelle.

− Kiitämme Lehtomäkeä hienosta työstä A-Kruunun kehittämisessä varteenotettavaksi toimijaksi kiinteistö- ja rakennusalalla ja toivotamme menestystä uusissa tehtävissä, kiittelee A-Kruunun toimitusjohtaja Jari Mäkimattila tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki