Jouni Haikarainen Lahti Energia Oy:n toimitusjohtajaksi

Lahti Energia Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Jouni Haikarainen. Haikarainen siirtyy Lahti Energialle Gasumilta, jossa hän on johtanut yhtiön markkinariskien ja energiakaupan liiketoimintayksikköä (Portfolio Management and Trading).

Jouni Haikarainen aloittaa Lahti Energian toimitusjohtajana 22.6.2020. Vuodesta 2013 toimitusjohtajana toiminut Eero Seesvaara jää eläkkeelle 6.7.2020.

Haikaraisella on vankka kokemus energia-alalta, liiketoiminnan kehittämisestä, asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisesta sekä hallitustyöstä. Gasumilla hän on ollut vuodesta 2015 ja sitä ennen hän on toiminut mm. Fortumilla lämpöliiketoiminnan johtajana.

– Haikaraisen osaaminen ja monipuolinen kokemus antavat hyvät lähtökohdat Lahti Energian johtamiselle nopeasti muuttuvilla energiamarkkinoilla, luonnehtii Lahti Energian hallituksen puheenjohtaja Jukka Ottela.

– Energia-ala muuttuu nopeasti ja on mahtavaa päästä vaikuttamaan siihen perinteikkään, mutta innovatiivisesti uutta kohti kulkevan energiayhtiön johdossa. Tulemme jatkossakin vahvasti panostamaan ydinliiketoimintojen ja palveluiden kehittämiseen erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi, Jouni Haikarainen kertoo.

Lue lisää

Katso kaikki