Kuva: Uponor
LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy:n toimitusjohtaja Jarno Mäkelä ja taloushallinnosta vastaava Minna Mäkelä vastaanottivat Uponorin Vuoden KOTI-kumppani 2019 -tunnustuksen Ylöjärvellä. 

Jarno Mäkelälle LVI-alan tunnustus erinomaisesta työn laadusta

LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy Ylöjärven Ylisistä on palkittu vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppanina. Titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus yhdelle Uponorin luotettavalle LVI-alan kumppaniyritykselle. Palkinto on jaettu vuodesta 2012 lähtien.

– Uponor KOTI- kumppaniverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi vilpittömästi luottaa, kertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Sami Merasto Uponorilta.

Kumppaniverkostoon kuuluu noin 100 yritystä eri puolilla Suomea. Merasto kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.

– Uponorille tulleet asiakaspalautteet LVI-asennus Jarno Mäkelän toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Lisäksi palkitun yrityksen ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen ammattitaito ja osaaminen on todella monipuolista. Yritys on myös mukana aktiivisesti Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Merasto palkitsemisperusteita.

Jätä kommentti

*

*