Jarmo Salmi Starkin kaupalliseksi johtajaksi

Jarmo Salmi on nimitetty Starkin kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Salmi siirtyy uudelle vastuualueelleen markkinointi- ja B2C-myyntijohtajan paikalta.

Salmi aloitti Starkilla ohjelmajohtajana kaksi vuotta sitten. Tätä ennen hän työskenteli useissa eri tehtävissä Stockmann-konsernissa, vastaten mm. myynnistä, myynnin kehittämisestä ja kehityshankkeista, sekä hankinnasta.

”Salmi on johtanut myös Starkilla tuloksellisesti myyntiä ja markkinointia. Hänellä on vahva kokemus sekä strategioiden, että palveluliiketoiminnan johtamisesta”, toteaa toimitusjohtaja Harri Päiväniemi. 

”Asiakkaiden todellisten tarpeiden kuuleminen ja niihin vastaaminen kaupallisen palvelumuotoilun avulla ja yhdessä muiden toimintojemme kanssa ovat hänen vahvuuksiaan.”

”Asiakastyytyväisyys on strategiamme keskeinen lähtökohta. Haluamme kehittää liiketoimintasegmenttejämme valikoimien ja palvelumallien kautta eteenpäin, vastataksemme entistä paremmin ydinasiakasryhmämme, rakentamisen ammattilaisten tarpeisiin. Salmella on markkinoinnin ja konseptoinnin lisäksi tehtävän vaatima tuntuma vähittäiskaupan valikoimahallintaan ja palvelujen konseptointiin.”

”Otan innolla uuden tehtävän vastaan”, sanoo Jarmo Salmi.

”Lähtökohdat valikoiman ja asiakaskokemuksen kehittämiselle ovat hyvät. Olemme Starkilla uudistaneet markkinointi—ja myymäläkonseptimme, sekä laajentaneet mm. ammattirakentajien palvelua, esimerkiksi avaamalla STARK Rent – konevuokraamoja toimipisteidemme yhteyteen.”

”Haluan jatkaa tätä työtä, markkinoinnin, valikoiman ja myyntiverkoston, -kanavien ja palvelujen kehittämistä ammattirakentajalähtöisesti.”

Jätä kommentti

*

*