Kuva: Caverion

Jacob Götzsche nimitetty Caverionin toimitusjohtajaksi

Caverionin hallitus on nimittänyt Jacob Götzschen Caverion Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 9.8.2021.

Talotekniikka-lehti

Jacob Götzsche tulee Caverionille kiinteistöpalveluyritys ISS:ltä, jossa hän on viimeksi toiminut Euroopan toimitusjohtajana. Tässä tehtävässään hän oli myös ISS-konsernin johtoryhmän jäsen ja raportoi konsernin toimitusjohtajalle. ISS-uransa aikana Götzsche on vastannut useissa johtotehtävissä alueellisesta toiminnasta, yrityskaupoista sekä rahoituksesta.

− Jacob Götzschellä on laajaa kansainvälistä kokemusta ja vahvaa näkemystä tärkeimmillä markkinoillamme maailmanlaajuisesta palveluyhtiöstä. Hän on erittäin tunnettu ja arvostettu henkilö toimialalla, ja hänellä on vahvaa näyttöä kannattavan kasvun luomisesta, sekä orgaanisesti että yritysostoin. Götzschen vastuulla ovat olleet muun muassa kiinteistöpalvelut, tekninen huolto ja kunnossapito sekä suuret pääomaprojektit, sanoo Caverionin hallituksen puheenjohtaja Mats Paulsson tiedotteessa.

− Ihmisten johtaminen kunnioituksella, luottamuksella ja vaikutusmahdollisuuksia lisäämällä on mielestäni olennaista menestyksen saavuttamiseksi. Suhtaudun myös intohimoisesti tuloksentekoon liiketoimintakokemukseni ja rahoitustaustani vuoksi. Lisäksi olen työskennellyt useilla toimialoilla, mukaan lukien erittäin säädellyillä toimialoilla. Tämä on antanut minulle syvällistä kaupallista osaamista ja ymmärrystä asiakkaiden tarpeista, sanoo Jacob Götzsche.

Jätä kommentti

*

*