Ismo Laitakari johtamaan Teijo-Taloja

FM Ismo Laitakari, 53, on nimitetty Teijo-Talot Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen.

Laitakarilla on vankka kokemus rakennustuoteteollisuudesta pohjoismaiden johtavan kiinnitystarvikevalmistajan, Sormat Oy:n toimitusjohtajana sekä sitä ennen viestintä- ja tietotekniikkateollisuuden parissa kansainvälisten palveluliiketoimintojen johto- ja myyntitehtävissä.

”Teijo-Taloissa rakennamme terveet, turvalliset ja ympäristöystävälliset tilat, joissa kaikenikäisten käyttäjien tarpeet toteutuvat. Rakennamme päiväkoteja ja kouluja sekä muita tiloja käyttötarkoituksiin, joille edellytetään luotettavia ja joustavia tilaratkaisuja pitkällä aikavälillä ”, kuvailee Laitakari uutta tehtäväkenttäänsä.

”Kuluvan vuoden aikana on toimitettujen projektien määrä kasvanut ennätykselliseksi ja olen innoissani päästessäni aloittamaan tässä ammattitaitoisessa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.”

”Tämän päivän ja tulevaisuuden asiakkaat vaativat tilaratkaisuiltaan elinkaariajattelua”, kertoo nykyinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Olli Raunio, joka ensi vuoden alusta keskittyy hallituksen puheenjohtajan tehtäviin.

”Meillä on kuluvana vuotena panostettu erityisesti Teijo-Talot-konseptin sekä prosessien kehittämiseen. Kyse on lopunperin asiakkaan luottamuksesta kykyymme vastata heidän elintärkeistä ratkaisuistaan.”

Jätä kommentti

*

*