IPCOM on ostanut Kespet Oy:n

Belgialainen eristämiseen keskittynyt yritysryhmittymä IPCOM on ostanut vaajakoskelaisen Kespet Oy:n.

teksti: Heikki Heikkonen

Belgialainen eristämiseen keskittynyt yritysryhmittymä IPCOM on ostanut vaajakoskelaisen Kespet Oy:n.

Kesällä tehdyllä kaupalla IPCOM laajentaa liiketoimintaansa vahvistaakseen markkina-asemaansa Pohjois-Euroopassa. IPCOM on nopeasti kasvava yritysklusteri, joka on keskittynyt lämpöeristyksiin, paloeristyksiin ja äänieristyksiin.

Asiakkaina IPCOMilla on eristäjiä, kansainvälisiä urakoitsijoita, jälleenmyyjiä sekä eri alojen laitevalmistajia. IPCOMilla on yli 1 000 työntekijää, ja yli 50 myymälää 14 maassa.

– Toivotamme Kespet Oy:n tervetulleeksi IPCOM Groupiin. Kespetin tuote- ja palveluvalikoima ja Kespetin räätälöidyt ratkaisut vastaavat omaamme ja tukevat näin ollen loistavasti tavoitteitamme, kertoo IPCOMin toimitusjohtaja Remco Boerefijn.

– Odotamme innokkaasti yhteistyötä, jotta voimme kasvaa yhdessä ja vahvistaa meidän osaamistamme ja tuotevalikoimaa entisestään.

– Liittyminen IPCOM Groupiin antaa Kespetille mahdollisuuden kasvaa täyteen potentiaaliinsa. Olemme innokkaita aloittamaan yhteistyön kaikkien klusteriin kuuluvien yritysten kanssa, sanoo Kespet Oy:n toimitusjohtaja Pekka Asikainen.

– IPCOM on tehnyt merkittävää työtä eristysalalla ja olemme iloisia, että saamme liittyä tähän ammattilaisten tiimiin. Kaupan myötä meille avautuvat markkinat 14 eri maahan ja pystymme kasvattamaan liiketoimintaamme merkittävästi.

Lue lisää

Katso kaikki