Kuva: Heikki Heikkonen
Kespetin toimitusjohtaja Pekka Asikainen iloitsee uudesta kumppanista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

IPCOM on ostanut Kespet Oy:n

teksti: Heikki Heikkonen

Belgialainen eristämiseen keskittynyt yritysryhmittymä IPCOM on ostanut vaajakoskelaisen Kespet Oy:n.

Kesällä tehdyllä kaupalla IPCOM laajentaa liiketoimintaansa vahvistaakseen markkina-asemaansa Pohjois-Euroopassa. IPCOM on nopeasti kasvava yritysklusteri, joka on keskittynyt lämpöeristyksiin, paloeristyksiin ja äänieristyksiin.

Asiakkaina IPCOMilla on eristäjiä, kansainvälisiä urakoitsijoita, jälleenmyyjiä sekä eri alojen laitevalmistajia. IPCOMilla on yli 1 000 työntekijää, ja yli 50 myymälää 14 maassa.

– Toivotamme Kespet Oy:n tervetulleeksi IPCOM Groupiin. Kespetin tuote- ja palveluvalikoima ja Kespetin räätälöidyt ratkaisut vastaavat omaamme ja tukevat näin ollen loistavasti tavoitteitamme, kertoo IPCOMin toimitusjohtaja Remco Boerefijn.

– Odotamme innokkaasti yhteistyötä, jotta voimme kasvaa yhdessä ja vahvistaa meidän osaamistamme ja tuotevalikoimaa entisestään.

– Liittyminen IPCOM Groupiin antaa Kespetille mahdollisuuden kasvaa täyteen potentiaaliinsa. Olemme innokkaita aloittamaan yhteistyön kaikkien klusteriin kuuluvien yritysten kanssa, sanoo Kespet Oy:n toimitusjohtaja Pekka Asikainen.

– IPCOM on tehnyt merkittävää työtä eristysalalla ja olemme iloisia, että saamme liittyä tähän ammattilaisten tiimiin. Kaupan myötä meille avautuvat markkinat 14 eri maahan ja pystymme kasvattamaan liiketoimintaamme merkittävästi.

Jätä kommentti

*

*