Instalco osti VIP-Sähkön

Instalco kasvaa sähköalalla Suomessa ja osti VIP-Sähkön.

Instalco kasvaa sähköalalla Suomessa ja osti VIP-Sähkön.

Sähköyritys VIP-Sähkön toimipaikka on Vantaalla lähellä Helsingin lentoasemaa. Vuonna 2018/2019 yrityksen liikevaihto oli 9,5 miljoonaa euroa.

”VIP-Sähkö on erikoistunut asuntorakentamisen sähköasennustöihin. Tätä osaamista meillä ei ole ollut aikaisemmin Suomessa”, liiketoiminta-aluepäällikkö Robin Boheman Suomen Instalcosta sanoo.

”Tällä hankinnalla vahvistamme asemiamme Suomen sähkömarkkinoilla ja nyt meillä on mahdollisuus kiinteään yhteistyöhän monen muun Instalco-yrityksen kanssa.”

VIP-Sähkö tekee etupäässä huoneistoihin liittyviä suunnittelu- ja asennustöitä. Hankkeiden laajuus käsittää tavallisimmillaan 30–250 huoneistoa.

Yrityksellä on 45 työntekijää, ja sillä on toimeksiantoja paitsi Helsingin alueella myös Lahden, Riihimäen ja Hyvinkään seuduilla. Asiakkaat ovat ensisijassa suuria, pohjoismaisia rakennusfirmoja, kuten YIT, NCC, PEAB ja SRV.

Yrityksen perustivat ja sen omistavat VIP-Sähkön toimitusjohtaja Antti Juvonen ja Jukka Räsänen. He molemmat jatkavat  yrityksessä entisissä tehtävissään.

”Olemalla osa Instalcoa mahdollistamme yrityksemme kehittymisen. Nyt otamme seuraavan askeleen VIP-Sähkön historiassa. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä muiden Instalco-yritysten kanssa”, Juvonen sanoo.

Lue lisää

Katso kaikki