Instalco osti Pohjanmaan Talotekniikka Oy:n

Instalco kasvaa Suomessa ja ostaa oululaisen LVI-yrityksen, Pohjanmaan Talotekniikka Oy:n. Kaupan seurauksena Instalco aloittaa toiminnan nyt myös Pohjois-Suomessa.

Instalco osti oululaisen LVI-yrityksen, Pohjanmaan Talotekniikka Oy:n.

Vuonna 2011 perustettu Pohjanmaan Talotekniikka on erikoistunut rakennusalan ja teollisuuden LVI- ja sprinkleriurakointiin. Vuonna 2018 liikevaihto oli noin 10 miljoonaa euroa.

”Ostamalla Pohjanmaan Talotekniikan otamme ensimmäisen askeleen yrityksemme laajentumisessa Helsingin ja Tampereen ulkopuolelle”, liiketoiminta-aluepäällikkö Robin Boheman Suomen Instalcosta sanoo.

Pohjanmaan Talotekniikan päätoimipaikka on Oulussa Pohjois-Suomessa. Yrityksellä on toimintaa ympäri maata. Kauppaan kuuluvan tytäryhtiön, Pohjanmaan Talotekniikka Etelä Oy:n toimipiste on Helsingissä.

Pohjanmaan Talotekniikka tekee LVI- ja sprinklerialan asennus- ja huoltotöitä. Asiakkaat ovat suurimmaksi osaksi kuntia ja rakennusfirmoja.

”Yhdistymällä Instalcoon voimme jatkaa yrityksemme kehittämistä. Teemme jo tällä hetkellä yhteistyötä muiden Instalco-yritysten kanssa ja jatkossa pystymme löytämään uusia yhteistyökumppaneita ja synergioita”, sanoo Pohjanmaan Talotekniikan toimitusjohtaja Jukka Myllylä, joka jatkaa samassa tehtävässä yrityksessä.

Instalco ostaa 100 prosenttia Pohjanmaan Talotekniikka Oy:n ja Pohjanmaan Talotekniikka Etelä Oy:n osakkeista. Kauppa astui voimaan 1. heinäkuuta.

Lue lisää

Katso kaikki