Inspecta osti Green Card -arviointiliiketoiminnan

Inspecta on ostanut Suomen Laatumestarit Oy:ltä Green Card -arviointiliiketoiminnan. Green Card on arviointimenettely, jolla voidaan arvioida ja mitata asiakkaiden laaduntuottokykyä. Menetelmän on kehittänyt Suomen Laatumestarit Oy:n toimitusjohtaja, DI Kaj von Weissenberg, joka siirtyy Inspectan palvelukseen liiketoimintapäälliköksi.
Green Card tarjoaa kolmannen osapuolen tekemän, päähankkijoiden yhteisten kriteerien perusteella tehdyn arvion alihankkijan laaduntuottokyvystä. Green Card soveltuu kaikille toimialoille. Arviointia on käytetty konepajayrityksissä, suunnittelu- ja ylläpitopalveluissa sekä raaka-ainekauppaa harjoittavissa yrityksissä. Myös puhtausala on jo saanut oman Green Card -sovelluksensa, ja ICT-malli on parhaillaan testauksessa.
Green Cardia on viime aikoina kehitetty suuntaan, jossa otetaan huomioon yhä enemmän yritysten ekologinen ja sosiaalinen yhteiskuntavastuu. Ensimmäinen ulkomainen Green Card -todistus myönnettiin joulukuussa Ruotsiin. Tammikuussa Green Card laajeni myös Puolaan.

Lue lisää

Katso kaikki