Honeywell ja Ouman yhdistävät voimansa

Honeywell ja Ouman yhdistävät voimansa Pohjoismaiden ja Baltian kenttälaitemarkkinoilla.

Honeywell ja Ouman yhdistävät voimansa Pohjoismaiden ja Baltian kenttälaitemarkkinoilla.

Energia-, turva ja urbanisaatioteknologioiden toimittaja Honeywell sekä talotekniikassa ja rakennusautomaatiossa käytettävien säädinten valmistaja Ouman syventävät yhteistyötä rakennusautomaatiossa käytettävien kenttälaitteiden jakelussa Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä syventävät teknologiayhteistyötään.

Honeywellin ja Oumanin yhteistyöllä on pitkät juuret ja Ouman on ollut yksi suurimmista Honeywellin kenttälaitteiden jakelijoista pohjoismaissa. Näitä kenttälaitteita käytetään kaikissa rakennusautomaatio-sovelluksissa mittaamaan sekä säätämään prosessien toimintaa.

Honeywell ja Ouman ovat sopineet syventävänsä tätä yhteistyötä, tavoitteena on että Honeywell ja Ouman yhdessä kaksinkertaistavat markkinaosuutensa pohjoismaiden kenttälaitemarkkinoista vuoteen 2022 mennessä.

Ouman vastaa aktiivisesta myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä toimituksistaurakoitsija- ja OEM- segmenteissä. Ouman myös varastoi tuotteita taaten toimitukset, jotka lähtevät samana päivänä kuin Ouman saa tilauksen.

Honeywellin rakennusautomaatiotuotteista Suomessa ja Baltiassa vastaava Jukka Vähäkangas kommentoi yhteistyötä: ”Olemme tehneet Oumanin kanssa jo pitkään syvenevää yhteistyötä ja arvostamme heidän aktiivista myyntiorganisaatiota sekä kykyä toimittaa tuotteemme asiakkaalle suoraan varastosta. ”

Oumanin toimitusjohtaja Matti Lipsasen mukaan syventyvä Honeywell-yhteistyö on tärkeä osa Oumanin kasvustrategiaa.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä kenttälaitteita säätimiemme lisäksi. Honeywellin korkealaatuiset venttiilit sekä toimilaitteet täydentävät tuotevalikoimaamme sekä tukevat asemaamme pohjoismaiden suurimpana talotekniikan säädinten ja toimilaitteiden toimittajana.”

Lue lisää

Katso kaikki