Hissiasentajiksi opiskelevilla erinomaiset työllisyysnäkymät

Hissiasentajista on pula, ja työpaikkoja on runsaasti eri puolilla Suomea.

Nyt KONE hakee tammikuussa 2018 Hyvinkäällä alkavaan kaksivuotiseen hissitekniikan koulutusohjelmaansa innostuneita ja motivoituneita sähköalan osaajia eri puolilta Suomea. Haku on avoinna 6.10.2017 saakka.

KONEen Teollisuusoppilaitoksen hissitekniikan koulutusohjelma on suunnattu opiskelijoille, joilla on pohjakoulutuksena ammattioppilaitoksen sähköalan tutkinto. KONEen koulutusohjelmasta valmistuttuaan opiskelijoilla on hissiasentajan ammattitutkinto.

Oppilaitos sijaitsee Hyvinkäällä ja kaksivuotisen koulutusohjelman painotus on käytännönläheinen: yli 70 prosenttia koulutuksesta tehdään työharjoitteluna KONEen ammattilaisten johdolla asennus- ja kunnossapitokohteissa eri puolilla Suomea.

”Koulutusohjelmamme tähtää vahvan asiantuntemuksen rakentamiseen, joten opiskelijoilla on käytössään sekä toimialamme viimeisimmät teknologiset ja digitaaliset innovaatiot, että opettajina hissialan huippuosaajat”, luonnehtii Elina Jokinen, KONE Hissit Oy:n Suomen henkilöstöjohtaja.

KONE maksaa opiskeluaikana oppilaspalkkaa ja oppilaat kuuluvat KONEen työterveyshuollon piiriin.

Työpaikkoja eri puolilla Suomea

”Oppilaitoksemme tavoitteena on tarjota valmistuneille opiskelijoille työpaikka KONEen asennus- ja kunnossapitotoiminnoissa koulutuksen jälkeen. Arvioidemme mukaan ensi vuoden alussa alkaville opiskelijoille on tulevaisuudessa tarjolla työpaikkoja toiminnoissamme eri puolella Suomea, muun muassa Porissa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Lappeenrannassa ja pääkaupunkiseudulla”, kertoo Elina Jokinen.

Myös Schindler kouluttaa hissiasentajia. Lue lisää.

Vuonna 1951 perustettu KONEen Teollisuusoppilaitos Hyvinkäällä on Opetushallituksen valvonnan alainen ammatillinen erikoisoppilaitos, joka kouluttaa hissiasentajia KONEelle. Tammikuussa 2018 aloittava hissiasentajien koulutusohjelma on 67. vuosikurssi.
Lisätietoja: www.kone.fi/tietoa-meista/KONE-uralle/hissiasentaja

Jätä kommentti

*

*