Haussa 400 uutta isännöitsijää

Isännöintiliitto on käynnistänyt Isännöitsijäksi! -kampanjan, jonka tavoitteena on helpottaa alan kasvua haittaavaa osaajapulaa. Isännöintiliiton tekemän kyselyn mukaan maamme isännöintiyritykset aikovat rekrytoida tänä vuonna 100 uutta isännöitsijää ja 75 uutta teknistä asiantuntijaa. Sen lisäksi yritykset palkkaavat eläkkeelle lähtevien tilalle noin 200 isännöitsijää.
Isännöitsijäksi! -kampanjan takana on Isännöintiliiton lisäksi ryhmä isännöintialan johtavia yrityksiä. – Barometrin tulokset osoittavat, että isännöitsijöillä olisi jäsenyrityksissämme koko ajan tarjolla enemmän töitä kuin mitä osaajia löytyy. Osaajapula heikentää yritysten kasvua ja rapauttaa myös kansantalouttamme, koska noin puolet 560 miljardin kansallisvarallisuudestamme muodostuu asuinrakennuksista ja muista rakennuksista. Hyvästä isännöinnistä hyötyvät sekä kiinteistönomistaja että yhteiskunta, sanoo Suomen Isännöintiliitto ry:n toimitusjohtaja Tero Heikkilä.
Isännoitsijäksi! -kampanjan tavoitteena on varmistaa isännöintialalle riittävä määrä osaajia myös tulevaisuudessa. Kampanjan verkkosivut on suunnattu opintosuunta- ja ammattivalintojaan tekeville nuorille. Verkkosivujen lisäksi kampanjaa markkinoidaan omalla lehdellä ja oppilaitosten tapahtumilla.

Lue lisää

Katso kaikki