Tuomas Ruponen on opiskellut diplomi-insinööriksi ja aloittanut Hartelassa jo opiskelijana työharjoittelun kautta vuonna 2012.

Hartelan Lahden toimipisteen aluejohtajaksi Tuomas Ruponen

Rakennusliike Hartela Etelä-Suomen Lahden toimipisteen aluejohtaja Olli-Pekka Teerijoki siirtyy vuodenvaihteessa eläkkeelle ja jatkaa hankekehitystä oman yrityksensä kautta luotsattuaan 19 vuoden ajan Hartelan toimintaa Lahdessa. Hänen tilalleen Lahden aluejohtajaksi on siirtynyt marraskuussa DI Tuomas Ruponen, joka on Hartelassa rooliinsa kahdeksan vuoden aikana kasvanut nuori osaaja.

Lahdessa asuva 28-vuotias Ruponen on opiskellut Espoon Otaniemessa diplomi-insinööriksi ja aloittanut Hartelassa jo opiskelijana työharjoittelun kautta vuonna 2012. Ensimmäisinä töinään hän on ollut lapion varressa Orimattilassa ja työskennellyt eri rooleissa työmailla niin Lahden Tornatorissa kuin uudella Vahva Jussin alueellakin.

– Meillä on kiinnostavia hankkeita ja pääsemme jatkamaan meille ominaista aluekehitystyötä Vahva-Jussin alueella nyt kun Tornatorin alue alkaa olla osaltamme valmis. Olen hyvillä mielin myös siitä, että Hartelassa on välitön ja reilu työyhteisö, jossa toimitaan asiakaslähtöisesti sekä ammattiylpeydellä, kertoo Ruponen ajatuksistaan uuteen tehtävään liittyen.

Olli-Pekka Teerijoki on tuntenut Ruposen siitä asti, kun hän aloitti Hartelassa: ”Tuomas on osoittanut näiden vuosien aikana erinomaista suorituskykyä ja johtajalle sopivaa jämäkkyyttä. Voin jättää hyvillä mielin hänelle aluejohtajan roolin.”

Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho on tyytyväinen, kun aluejohtaja löytyi talon sisältä: ”Hartelalla on Lahdessa hyvä jalansija ja olemme haluttuja yhteistyökumppaneita. Olli-Pekalta siirtyy hyvä perinne Tuomakselle, joka saa kannustavan työyhteisön tuella jatkaa hyvää työtä projektikehityksessä Lahden alueella.”

Jätä kommentti

*

*