Halton avaa uuden tehtaan Kausalaan vastatakseen kasvavaan kysyntään

Haltonin päätuoteryhmien kysyntä on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosina. Kausalan uusi tehdas lisää tuotantokapasiteettia ja tuo joustavuutta erityisesti ilmastointipalkkien valmistukseen. Investointi mahdollistaa kasvun myös tulevaisuudessa.
Halton Groupin liikevaihto on kasvanut viime vuosina vajaan 20% vuosivauhtia. Kasvu on seurausta kaikkien liiketoiminta-alueiden voimakkaasta positiivisesta kehityksestä. Elinkaaritehokkaiden ratkaisuiden suosio on kasvanut voimakkaasti kaikilla päämarkkinoilla. Kausalassa tehdyt investoinnit ilmastointipalkkien tuotantoon ovat kaksinkertaistaneet tuotantokapasiteetin. Lisäksi Halton on aloittanut lisenssivalmistuksen Euroopassa ja Australiassa vastatakseen kasvavaan kysyntään.
”Kausalaan uusi tehdas on jatkoa tekemillemme investoinneille. Tehdas tuo tuotantoon joustoa ja lisää kapasiteettia. Sen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä joustavammat ja nopeammat toimitukset”, kertoo Halton Indoors liiketoiminta-alueen johtaja Bengt Avellan.

Investointi mahdollistaa kasvun jatkossakin Kausalassa valmistettavissa tuoteryhmissä. Huolimatta talouden epävarmuudesta rakentaminen monilla markkinoilla jatkuu edelleen vireänä. Lisäksi elinkaaritehokkaiden ratkaisujen kysyntä lisääntyy. ”Olemme jatkaneet sisäilmateknologioiden kehittämistä, joista esimerkkinä muunneltava sisäilmaratkaisu Halton AdaptableClimate. Olemme myös saaneet merkittäviä tilauksia useissa tuoteryhmissä niin vahvoilla kuin uusilla markkinoilla kuluvan vuoden aikana. Uskommekin kasvun jatkuvan hyvänä myös tulevana vuonna”, jatkaa Avellan.

Haltonin henkilökunta kakkukahvitettiin uuden tehtaan avajaisten kunniaksi.

Lue lisää

Katso kaikki