FinnBuild Highlights nostaa esille mielenkiintoisia kohteita messuilta

Syyskuussa nähtävillä FinnBuild 08 -messuilla nostetaan ensimmäistä kertaa esille erityinen otos messuilla esiteltäviä tuotteita, palveluja tai ratkaisuja. FinnBuild 08 Highlights on erikoisnäyttely, johon ehdokkaita voivat asettaa maksutta kaikki FinnBuild -messuilla näytteilleasettajana olevat tahot. Valinnat tekee puolueeton tuomaristo puheenjohtajanaan toimialajohtaja Laura Apilo VTT:ltä, ja Highlights tulee saamaan erityistä näkyvyyttä messuilla.
Kahdeksannettoista kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut, FinnBuild 08, täyttää Helsingin Messukeskuksen 24.-27.9.2008. Viime kerralla mukana oli 551 näytteilleasettajaa, jotka esittelivät tuotteita ja palveluja 29 eri maasta. Tapahtuman järjestää Suomen Messut.
Loppukäyttäjän edut tärkeä kriteeri

Highlights-valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti ehdotuksen loppukäyttäjälle, yksilölle tai yhteiskunnalle koituviin käytännön etuihin ja hyötyihin. Ehdotuksilta odotetaan rakennus- ja talotekniikka-alan tiedon uutta soveltamista tai uuden ja vanhan tiedon innovatiivista yhdistämistä uudella tavalla. Tuomaristoa kiinnostaa myös ehdotuksen jo toteutunut tai potentiaalinen kaupallinen hyödynnettävyys.

FinnBuild 08 -messuilla näytteilleasettajina olevat tahot voivat jättää tuomaristolle ehdotuksiaan huhtikuun loppuun mennessä. Tuomariston jäseninä ovat Laura Apilon lisäksi toimitusjohtaja Ilkka Salo, LVI-talotekniikkateollisuus ry; johtaja Jukka Pekkanen, Talonrakennusteollisuus ry/Rakennusteollisuus RT ry sekä toimialajohtaja Reijo Kangas, Kiinteistöt ja rakentaminen/Tekes.

Messuilla esitellään valtava määrä tuotteita ja palveluja, jotka kaikki ovat osaltaan tekemässä rakentamisesta monipuolisempaa ja mukautuvampaa mutta myös helpompaa ja tehokkaampaa. Loppukäyttäjille ratkaisut mahdollistavat rakennusten käytettävyyden, toimivuuden ja viihtyisyyden.

– FinnBuild-messujen kaltaisen suuren messutapahtuman yhteydessä tällaisen Highlights-otoksen valitseminen on yksi hyvä tapa kertoa siitä, miten rakennus- ja talotekniikka-alalla kehitetään jatkuvasti uusia ratkaisuja nykypäivän ja tulevaisuuden tarpeisiin rakentamisessa, toteaa tuomariston puheenjohtaja Apilo.

Näytteilleasettajille osallistuminen Highlightseihin on maksutonta, mutta valikoituminen mukaan tarjoaa mahdollisuuden saada lisänäkyvyyttä ja avata markkinointikanavia mahdollisesti vielä tuntemattomalle uutuustuottelle tai -ratkaisulle. Ehdotukset voi jättää tapahtuman nettisivujen kautta osoitteesta www.finnbuild.fi. FinnBuild 08 Highlights julkistetaan messujen avajaispäivänä järjestettävässä lehdistötilaisuudessa, ja valintoihin voi tutustua koko tapahtuman ajan omalla erikoisosastollaan.

Lisätietoja
Tiedottaja Susanna Terkola, puh. (09) 150 9725
susanna.terkola(at)finnexpo.fi www.finnbuild.fi

Lue lisää

Katso kaikki