Finnbuild Highlights 2024-kilpailu on avattu

Finnbuild Highlights -kilpailussa etsitään vuoden mielenkiintoisimpia uutuustuotteita ja -palveluja.

Edelliset Finnbuild-messut järjestettiin vuonna 2022. Kuva: Rosemarie Särkkä

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikkamessut FinnBuild täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Kansainvälinen juhlatapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8.–10.10.2024, kerrotaan Messukeskuksen tiedotteessa.

Rakennus- ja talotekniikan alan ammattilaiset kokoontuvat lokakuussa juhlatapahtumassa, jossa on luvassa nostalgisen tunnelman ja historianostojen lisäksi laaja kattaus uutuustuotteita rakentamisen vihreään siirtymään, kiertotalouteen, älyrakennuksiin ja energiansäästöön liittyviä ratkaisuja sekä merkittäviä innovaatioita. Kansainväliseen juhlatapahtumaan on ilmoittautunut mukaan jo yli 250 yritystä.  

FinnBuild Highlights -kilpailussa etsitään rakennusalan mielenkiintoisimmat keksinnöt ja tuotekehityksen helmet, jotka tehostavat alan liiketoimintakykyä, laadunkehitystä ja turvallisuutta tai  ekologista vastuullisuutta tai  sosiaalista vastuullisuutta.  

Ehdotus voi olla tutkimus- tai kehitystyöhön perustuva, alaa uudistava valmis tuote, palvelu tai menetelmä, joka täyttää kilpailun hakukriteerit. Suomen Messusäätiön myöntämän 15 000 euron palkintorahan saaja valitaan yleisöäänestyksellä FinnBuildissä, tiedotteessa kerrotaan.

– Vastuullisuusasiat ja vihreä siirtymä ovat asioita, joita pidämme Helsingin Messukeskuksessa erittäin tärkeänä ja haluamme korostaa tätä näkökulmaa myös järjestämissämme kilpailuissa, sanoo FinnBuildin liiketoimintajohtaja Jussi Kivikari tiedotteessa.   

FinnBuild on rakentamisen ja talotekniikka-alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna. Se järjestetään normaalioloissa joka toinen vuosi. Vuonna 2022 tapahtumassa vieraili lähes 18 000 kävijää.

Lue myös:

RPT Byggfakta: Rakentamisen toisen kvartaalin odotukset edellisvuoden tasolla

Lue lisää

Katso kaikki