Essi Boije af Gennäs Ecorealin johtoryhmän jäseneksi

Essi Boije af Gennäs

DI Essi Boije af Gennäs on nimitetty EcoRealin uudeksi johtoryhmän jäseneksi 5.9.2022 nimikkeellä johtaja, energiaremontit. Hän on toiminut elinkaaripalveluiden johtajana A-insinööreillä sekä Leasegreenin Tekniset ratkaisut -yksikön johtajana ja yrityksen johtoryhmän jäsenenä.

Aiemmin Boije af Gennäs on toiminut Siemens Osakeyhtiössä erilaisissa päällikkötason tehtävissä. Hänellä on noin 15 vuoden kokemus energia- ja talotekniikasta, joista yli 10 vuotta hän on toiminut esihenkilön tehtävissä. Boije af Gennäs on ollut mukana sadoissa energiatehokkuushankkeissa.

Boije af Gennäsin vastuulla on johtaa, kehittää ja kasvattaa Ecorealin energiaremonttien palveluja. Jatkossa yrityksen Energiaremontit Helsinki -tiimi on hänen vetovastuullaan.

– Odotan kovasti uusia haasteita Ecorealilla ja on mukava päästä tutustumaan uusiin kollegoihin sekä asiakkaisiin. Lähden innolla auttamaan asiakkaitamme pääsemään hiilineutraaliustavoitteisiinsa kehittämällä heidän kiinteistöjään energiatehokkaimmiksi. Ecorealin ammattitaitoinen huippuporukka mahdollistaa tämän, kertoo Boije af Gennäs.

Lue lisää

Katso kaikki