Esa Karhumaa on nimitetty Heatco Finland oy:n toimitusjohtajaksi

Esa Karhumaa on nimetty Heatcon toimitusjohtajaksi 15.4.2024 alkaen.

Esa Karhumaa. Kuva: Heatco Finland oy

Esa Karhumaalla on pitkä kokemus lvi-asennusta teollistavien ja vesiturvallisuutta lisäävien tuotteiden kehityksestä ja valmistamisesta, kerrotaan Heatco Finlandin tiedotteessa.

– Olen innoissani uudesta tehtävästä, jossa pääsen yrittäjäuran jälkeen uusiin haasteisiin. On mahtavaa lähteä kehittämään Heatcoa uudistushaluisen ammattilaistiimin kanssa. Heatcolla on 15 vuoden kokemus lvi-järjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta. Rakennusalan markkinatilanne haastaa koko toimialaa ja näen tämän hyvänä ajankohtana kehittää toimintaa ja tuotteita yhdessä asiakkaiden kanssa, toteaa Esa Karhumaa tiedotteessa.

– Toivotan Esan lämpimästi tervetulleeksi Heatcon toimitusjohtajaksi. Esan pitkäjänteinen kokemus lvi-alan kehittäjänä ja liiketoiminnan ajattelu hyvin asiakaskeskeisesti sopii hyvin Heatcon toimitusjohtajan tehtävään. Nyt on hyvä hetki itse siirtyä kokoaikaisesti HeatVest oy:n toimitusjohtajaksi ja edistää toimialaa uudistushaluisten nykyisten ja uusien yritysten kautta, sanoo yrityksen perustaja Sauli Muli tiedotteessa.

Heatco Finland y on Jyväskylässä pääpaikkaa pitävä lvi-järjestelmätoimittaja. Heatco sujuvoittaa toimialaa tarjoamalla kokonaisvaltaisia lämmitys-, ilmanvaihto- ja vesijärjestelmiä sekä suunnittelu- ja huoltopalveluita alan yrityksille.

Keksijä ja kaukolämpömies Timo Holopainen: ”Suunnittelu on hauskaa”
Energiatehokkuusdirektiivi tuo mukanaan talotekniikkaa koskevia tarkennuksia  

Lue lisää

Katso kaikki