Enermet toimittaa Vattenfallille sähkön ja lämmön mittaustiedot palveluna

Suomen ensimmäinen täyspalveluna toteutettu sähkön ja lämmön mittaustietojen luenta on otettu kokonaisuudessaan käyttöön. Enermetin Vattenfallille toimittama palvelu osoittaa, miten energiayhtiöt voivat hyötyä uusista toimintamalleista.

Tässä Full Service Provision (FSP) -mallissa Enermet ylläpitää automaattista sähkön mittaustietojen luentajärjestelmää Vattenfallin puolesta ja toimittaa Vattenfallille sähkö- ja lämpöenergian mittaustiedot ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Enermet käsittelee pyynnöstä myös tapahtumakohtaiset luennat, kuten muutot ja sähköntoimittajanvaihdokset. Lisäksi Enermet huolehtii vianetsinnästä ja määrityksestä sekä laite- että järjestelmätasolla. Palvelu kattaa yli 35 000 kerros- ja rivitaloissa asuvaa Vattenfallin asiakasta Pirkanmaan, Jyväskylän ja Hämeenlinnan alueella.

Kun energiayhtiö hankkii mittaustiedot palveluna, se voi keskittyä ydinliiketoimintaansa ja vastata tarkkojen ja ajankohtaisten mittaustietojen kysyntään. – Yhteistyömme Enermetin kanssa on ollut menestyksellistä ja olemme saaneet kokemusta ja oppia automaattisesta mittauksesta. Voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua uudistamalla laskut selkeiksi ja yksinkertaisiksi aiemman arviolaskun sijaan, toteaa Vattenfallin verkkopalvelujohtaja Tapani Liuhala.

Lue lisää

Katso kaikki