EMC Group osti Jyväs-Hana Oy:n

EMC Group Oy hankkinut 06.02.2008 toteutuneella osakekaupalla 40 % Jyväs-Hana Oy:n osakekannasta. Myyjänä oli yhtiön perustaja Jouko Piispanen, joka jatkaa edelleen yhtiön palveluksessa projektipäällikkönä.
Osakekaupan myötä EMC Group -konserniin kuuluvien yhtiöiden omistuksessa on nyt 100 % Jyväs-Hanan osakekannasta, kun konserniin kuuluvan Kaariputki Oy:n omistuksessa oli jo ennestään 60 % yhtiön osakkeista.
Toteutunut kauppa tukee talotekniikkakonserni EMC Groupin kasvustrategiaa, jossa merkittävinä tekijöinä ovat yritysostot ja nykyisten liiketoimintojen aktiivinen kehittäminen. Konserni tarjoaa rakennuttajille, rakennusliikkeille, isännöitsijöille sekä kiinteistöomistajille erilaisia taloteknisiä palveluita ja on aktiivisesti mukana kehittämässä LVIS-työn laatua parantavia innovaatiotuotteita.
EMC Group työllistää tällä hetkellä 200 henkilöä palveluverkoston kattaessa koko Suomen. Konsernin liikevaihto vuodelle 2007 on n. 25 M�?� ja sen omistustaustassa on pääomasijoittajien lisäksi konsernin avainhenkilöitä.

Lue lisää

Katso kaikki