Elvak Oy ostaa Stenfors Oy:n liiketoiminnan

Sebastian Stenfors ja Timo Lehto. Kuva: Elvak Oy

Talotekniikka-alan kasvuyritys Elvak Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Stenfors Oy:n liiketoiminnan 29.12.2022 sovitulla liiketoimintakaupalla, kertoo Elvak Oy tiedotteessaan.

Järjestely vahvistaa Elvak Oy:n kasvua talotekniikan huolenpitopalveluissa ja rakennusautomaatiourakoinnissa.

– Rakennusalan suhdanteet ovat voimakkaassa murroksessa, ja huippukallis energia haastaa taloteknisiä järjestelmiä. Elvakin monipuoliset ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut takaavat talotekniikan kustannustehokkaan ylläpidon ja seurannan. Stenforsin kokemus ja merkittävä kohdemäärä vahvistavat palvelu- ja huoltoliiketoimintaamme, Elvak Oy:n toimitusjohtaja Timo Lehto sanoo tiedotteessa.

Stenfors Oy on vuonna 1973 perustettu oululainen rakennusautomaatioon erikoistunut yhtiö, jolla on toimipisteet Oulussa ja Helsingissä. Stenfors Oy:n kuusi työntekijää siirtyvät liiketoimintakaupan myötä perustettavan uuden tytäryhtiön Elvak Service Oy:n palvelukseen. Elvak Service Oy toteuttaa jatkossa Stenfors-rakennusautomaatiojärjestelmien huolto- ja elinkaaripalvelut.

– On hienoa, että Stenfors Oy kykeni löytämään kotimaisen toimijan, joka jatkaa yhtiön liiketoimintaa sekä pystyy takaamaan laadukkaan asiakaskokemuksen asiakkaillemme, sanoo Stenfors Oy:n asiakkuuspäällikkö Sebastian Stenfors tiedotteessa.

Stenfors Oy:n Oulun toimipiste on vastannut tuotekehityksestä, tuotannosta sekä urakointi- ja huoltoliiketoiminnasta valtakunnallisesti. Helsingin toimipiste on tehnyt huolto- ja urakointiliiketoimintaa Uudellamaalla.

Elvak Service Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Elvak Oy:n projektipäällikkö Ville Karhumaa.

Lue lisää

Katso kaikki